Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 【名乎其實真係有合金既鋼鐵人】EZHOBI TOYS HYPER GOKIN 1/10 IRONMAN MKIII

機關好正,人樣就XYz,如果佢用返電影設定做返瘦身好D,
但用現在以人穿著就好擁腫,買唔落手{:2_299:}
Tony頭似唔舒服想嘔:72:
真人身形越唻越fit, 呢隻就整到發水麵包咁
不談面相身形,淨係夜光油代替發光呢吓都好難接受,心口一撻白色,用番透明件還好………:unhappy:
比例好怪:50:腳短 tony個樣 笑到停唔到
Long time ago.....嗰陣時就覺得可以,依家睇呢隻真係好唔掂。
因為出得太遲!由於一再延期,到了正 ...
vfaiyuenv 發表於 1-7-2013 11:49 AM

景品MarkI 出得不錯
Looks too fat
您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 13 字節 系統限制: 15 到 10000 字節
是不是無燈的呢?
4年前出唔到, 估不到4年後出原來都係無咩分別.... (因一直聽到delay的原因都是"要改好d")

之前好想買的, 不過依家就唔會入了, 始終依家市場上已經好多ironman玩具, 呢隻又唔係特別抵玩... 不過如果唔理價錢, 我覺得整體上都唔錯(唔擺pose的話), 如果幾百蚊都可以考慮, 差不多一隻金牛就一定唔會買了
4年前出唔到, 估不到4年後出原來都係無咩分別.... (因一直聽到delay的原因都是"要改好d")

之前好想買的, ...
jeffloh 發表於 2-7-2013 11:06 AM

我的想法與你一樣!!
個比例我唔係好接受到~
強烈建議買埋呢件景品換頭:

呢個頭OK喎!學神話咁玩?
個頭雕真是好醜,真是想嘔:50::Q
No led lightup 點算係ironman. 唔係又要自已改下話?
Skip
整體出得最差真係個頭,重要係有樣同頭盔都一樣咁醜,真係好難接受,如果我100買到相信只會變成氣槍下之亡魂,但平心而論,如果個頭盔換返HT既應該ok少少