Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: uranusdd

[ENTERBAY] 【Enterbay EB 1:6 詹皇 LeBron James】 開盒分享

想問下幾號截訂?
venson8789 發表於 2-7-2013 11:40 AM

:45:EB吾開訂的,除左你係街鋪訂,買現貨啦!
EB吾開訂的,除左你係街鋪訂,買現貨啦!
天碼 發表於 2-7-2013 01:24 PM

吾好意思啊,我入坑不久,好多野吾識。請問EB係咪要等出果日排隊去門市買現貨?gum呢個LBJ有無話現貨幾時出?另外我亦見到EB官網有pre-order,但要delivery,有無得選擇吾delivery?
LBJ...真係怪怪..!!..同埋flopper James..!..no la..
硬係覺得個o嘴對眼怪怪的,一隻向上一隻向下既!我有看錯嗎?

幸好對他冇乜感覺!唔會入了!
回復 17# venson8789

官網購買只限中港澳以外地區,香港要落鋪買。
暫時未有公佈香港LBJ幾時發售。應該動漫差不多。
事關上海分店已經有售。
講eb個男仔staff講應該留番動漫節先有得賣
如果之後隻隻都係出主場色,咁都幾悶,除咗Lakers係黄色衫,其餘都係白色衫。
其實出作客版會唔會好D?當然最好係1款有齊主場作客衫。
感覺上, 頭細, Body唔夠强壯, brother 有冇可以同Jordan or Kobe 一齊影幾張?
如果之後隻隻都係出主場色,咁都幾悶,除咗Lakers係黄色衫,其餘都係白色衫。
其實出作客版會 ...
ZARD 發表於 3-7-2013 07:55 PM

我都覺,隻隻主場白擺埋都冇甘好睇!作客色擺埋一齊會幾靚!
所以始終覺得BILL仔冇真心去做Figures:38:
嘩開頭"立"下眼仲以為HT出既添!
非常好的動作。 頭雕也似。{:1_228:}
我比較關注髮線有否忠實呈現:he:
同jordan,高比差好遠
覺得比佐敦差好遠....................