Toysdaily 玩具日報

[3A/ threezero] TKLUB #3 pre-order move

From ThreeA Production Blog:
http://www.threeaonline.com/blog/?p=5403

EDO PERIOD BEGINS THIS WEEK

其實我寧願佢正常頭,機械手仲好....

另外鞋個關節就有點.....

黑仔又「咩」住支乜呢?
TKlub 第三只產品 EDO 套裝 (包括 EDO1 及 EDO2 兩只人偶) 將於7月10日發售,售價是美金220元。
TKlub 的產品是 3AA 會員限定;3AA 會員在購買 TKlub 的首三只 TK 產品後,可以在將來選擇購買 TK 畫集。
其實我寧願佢正常頭,機械手仲好....

另外鞋個關節就有點.....

黑仔又「咩」住支乜呢?
出前一丁 發表於 8-7-2013 05:37 PM

中毒七孔流血feel, 真係對接受能力有幾大嘅挑戰性,抗拒中:p
請問,可動手係呢款先有?定係之前兩款已經有?thx
老實,頭兩款小弟有訂,不過呢次要pass啦

3a嘢,從來係fans向,喜歡嘅會好愛,唔like佢杯茶嘅,就好難接受,但作為玩具生產商,我又覺得佢算有heart
TKlub 第三只產品 EDO 套裝 (包括 EDO1 及 EDO2 兩只人偶) 將於7月10日發售,售價是美金220元。
TKlub 的產 ...
toyman 發表於 8-7-2013 22:54

有英文唔睇,剩係睇呀冰冰啲翻譯就真係死得:p
最近先開始玩THREEA,有冇TD師兄可以幫小弟預訂TKLUB #3 EDO,感激萬分•
回復 23# deewin

PLS PM ME
今次好似機械人,最like 黑白配,希望出多d新面孔,或外加配件:43:
回復 22# 出前一丁

算把呀......唔好做理嗰D小學雞行為!
事實就係想買TK畫集,就要買齊TKLUB 首三款產品才有資格,
TKLUB #3 EDO先至來個套裝賣美金220,嗰D想買TK畫集而買咗TKLUB 首二款產品嘅玩家唯有死死氣接受,老實講隻#3 EDO黑白機械人雖然特別但真係唔夠正!
回復  出前一丁

算把呀......唔好做理嗰D小學雞行為!
事實就係想買TK畫集,就要買齊TKLUB  ...
toyman 發表於 10-7-2013 00:22

其實唔買咪唔買囉,本畫集有幾緊要丫?

唔洗將其他人或事妖魔化嘅

你而家嘅行為正正就是小學雞
請問有無人log in 到? 而成功購買? 入極都入唔到....
delete..............
回復 23# deewin

Please leave your e-mail or contact no. in pm