Toysdaily 玩具日報

查看: 5457|回復: 31

[玩具報告] 是但影 ~~~ CODE GEASS 雙面之奧茲 蘭斯洛特

漫畫CODE GEASS雙面之奧茲裡的機体,隸屬反恐部隊格林塔騎士團的少女奧爾德靈·吉龐駕駛。:78:

盒正面及背面

蘭斯洛特正面及背面(沒斗篷狀態)

斗蓬可動度大

Factosphere展開

腰部用的Slash Harken

透明的Sword Blazer

持劍狀態

總結,各方面很平均,唯一要挑剔的是自身斗篷太重‚即使將開了腳部車輪亦不能支撐並向後跌,玩得很火。{:1_207:}

謝謝觀賞。

:64:

明天先有,聽到你咁講我都有啲唔開心了:79:
我鍾意盒面條女多D~~~~~~~~
我终於睇到佢第一個似樣既report,但睇完之後我連少少買既意欲都無埋lu
我都買左. 其實唔差GA. 都做得幾好!

係個斗篷重左D.
明天先有,聽到你咁講我都有啲唔開心了
御遠將 發表於 28-6-2013 01:40 AM

本身隻野冇問題~~~只係斗篷太重~~~如果買個魂stage應該可以解決問題 :(
我鍾意盒面條女多D~~~~~~~~
gazza1211 發表於 28-6-2013 01:43 AM

漫畫裡面仲有幾件....不過故事麻麻....体設就幾吸引 {:1_214:}
我终於睇到佢第一個似樣既report,但睇完之後我連少少買既意欲都無埋lu
b855506 發表於 28-6-2013 02:03 AM

謝師兄觀賞 :shy:

其實本身隻野係ok.....非常型仔....可惜設計個班可能冇諗到.....當初我以為放底左右車輪可以support到......點知唔得 :cool:
我都買左. 其實唔差GA. 都做得幾好!

係個斗篷重左D.
martinyeah 發表於 28-6-2013 02:37 AM

不能同意更多....如果可以同白炎一齊出仲好玩 :no:
謝師兄觀賞

其實本身隻野係ok.....非常型仔....可惜設計個班可能冇諗到.....當初我以為放底左 ...
黑色三連敗 發表於 28-6-2013 01:02 PM

我果隻放低左都support到
本身隻野冇問題~~~只係斗篷太重~~~如果買個魂stage應該可以解決問題
黑色三連敗 發表於 28-6-2013 12:57 PM

最唔鐘意用stage:*
樓主最後一張圖個碌搞番岩就企到
do you have the problem on the stick connects the head and the body(the neck)? Mine is fixed and i guess i got a "sad stock".....
我果隻放低左都support到
sohingyan 發表於 28-6-2013 01:22 PM

可能我個隻個joint位唔夠firm :cool:
最唔鐘意用stage
御遠將 發表於 28-6-2013 01:22 PM

要俾錢買 {:1_216:}