Toysdaily 玩具日報

樓主: nipponya188

[個人收藏] [多圖31P] Macross VF-25S 隊長重甲 Armored Parts 玩評 Part 01 [飛機形態]

great post! support!!!!
回復  nipponya188

有心思, 更加要讚.
你好 發表於 26-6-2013 04:31 PM

係之前看左EFSF大大的blog 教影相影玩具,再因應自己情況去諗出來的setting

呢度d前輩教左我地好多好野
like! Support!

我都想影, 但無咁大個棚, 影外景我又麻麻....
你好 發表於 26/6/2013 04:09 PM

但你間屋超大啵∼ :p
25g當時日玩貴,好難落番黎,rvf25日本平香港一兩魚,反而唔係171有機會次貨,入一隻連甲都幾抵玩~
chinam 發表於 26/6/2013 04:00 PM

25G跌返落嚟就難啲。RVF 25都出得幾靚,入得過。
而家有d擔心買唔到主腳25F的重甲,最近行街已經見不到。
nipponya188 發表於 26/6/2013 04:13 PM

之前見國寶有一盒,依家唔見咗。你可以問下,順便幫我問埋。哈哈…… :p
之前見國寶有一盒,依家唔見咗。你可以問下,順便幫我問埋。哈哈……
可變戰士 發表於 26-6-2013 05:19 PM

我反而搵緊25f super parts....y拍成牛太貴了!!
:handshake:
support:71::71::71:
樓主, 套重甲當日訂價都要$9XX, 唔好猶豫喇. 仲要係魂Shop產品, 真係要諗清楚呀!!
我反而搵緊25f super parts....y拍成牛太貴了!!
dr.jr 發表於 26/6/2013 10:25 PM

冇計! 限定嘢一出唔買難免要捱炒價. :die:
Armored 25S, Cool !!!!! {:1_221:}{:1_221:}
excellent collection.  support.
dr.jr 發表於 26-6-2013 10:25 PM

Super parts 唔係好靚仔波? 唔知出唔出劇場版套parts就真。
冇計! 限定嘢一出唔買難免要捱炒價.
可變戰士 發表於 26-6-2013 11:21 PM

會唔會再版?:42:
Super parts 唔係好靚仔波? 唔知出唔出劇場版套parts就真。
nipponya188 發表於 27-6-2013 10:15 AM

無計已入25s重甲,25f重甲價太瘋狂!!!!:63:
會唔會再版?
nipponya188 發表於 27/6/2013 10:16 AM

擒晚見Y拍輕甲8魚中, 重甲要13魚. {:1_201:}

睇笨大佢遲啲會唔會出到無嘢好出, 整套裝出啫! :Q