Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] LEGO SUPERHEROS 開盒報告 (P.10最新消息)

其實好佩服Lego, 細細一個公仔頭能牶握到每個人物的表情和特徵. 小時真不識欣賞
回復 91# lk_yau

我就鍾意佢設計簡簡單單, 有一份玩具既童真喺入面:handshake:

回復 92# SimonC

SimonC 兄今次就唔係咁同意你, 因為我地只是跟設計圖砌,
緊正是moc作品, 好似之前個展覽, 好多作品都係一件獨一無二的出色作品
:71:

不過就好同意你說的簡簡單單的積木, 可以砌出不平凡的作品{:1_208:}
回復 93# waihow

我講緊係Lego人仔個面相、Lego人仔個樣既表情喎!唔係set裝既設計!
我同意MOC係可以將細細粒既積木組合成好精細既成品!係將冇可能變成有可能既神奇!:71:
其實好佩服Lego, 細細一個公仔頭能牶握到每個人物的表情和特徵. 小時真不識欣賞
lk_yau 發表於 17-10-2013 02:51 PM

我都係,大個左先覺得好正尼2年先開始買...不過都係少少甘買

I just got my iron Patriot,  it is Walmart Exclusive in the US.  US$49.96+ tax

加相

Lego Order Shop @ Home

隨十月 Lego purhcase over US$99  either at store or online (not the Lego Marvel game,  but 10235)

我都係,大個左先覺得好正尼2年先開始買...不過都係少少甘買
ricefan 發表於 24-10-2013 09:52 PM

少少慢慢變多多 ga la, C-Hing. 吾知點解, 玩具越儲越多, 但錢.....{:1_229:}
I just got my iron Patriot,  it is Walmart Exclusive in the US.  US$49.96+ tax
Vaio 發表於 25-10-2013 11:59 AM

wow, it's so precious. u definitely is a die-hard fans of ironman {:1_196:}
回復 95# ricefan

宜家開始買同玩都唔遲吖, LEGO又冇分年齡既
回復 97# lk_yau

努力搵錢啦BRO, 咁咪可以買你喜歡既玩具囉:71:
回復  lk_yau

努力搵錢啦BRO, 咁咪可以買你喜歡既玩具囉
SimonC 發表於 25-10-2013 01:21 PM

搵到真錢, 就吾只玩玩具 ga la, C-hing.:35:
回復 101# lk_yau

咁貪心架, 師兄你既嗜好都幾多喎:34:
I actually like the game, and my sons may mess with that too!

wow, it's so precious. u definitely is a die-hard fans of ironman
lk_yau 發表於 24-10-2013 10:13 PM

好玩!! 又造得靚!
隻Hulk好型!{:1_223:}{:1_226:}