Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 【我是憤怒,分分鐘可燒死你!】The Avengers HULK變形俠醫

頭像被屏蔽
好彩冇變形前頭雕,唔係又要科水兼找地方放
支持美圖,好彩無訂。
超正,超型:71:
超後悔…:79:
手指用鐵線, 如果屈多2野, d鐵線斷左, 咁就大獲
睇相固然之係正 , 睇d人既回應仲精彩 , 無論出得好吾好 , 都總會有"好彩乜" , "好彩物" , 次次都係咁 , 悶吾悶架 ? 不喜隨便插:57:
完全讚同樓上師兄:71:!出得好又插,做多樣野俾大家玩,又話眼細動黎做乜.......佢吾做又吾會平D......真是好可愛!
形態幾好! 夠澎湃{:2_294:}
好正嘅靚圖,不過真係唔多可動性。
Excellent photos!!!!!

不過無一個display櫃放得落, 望門輕嘆......

敢問樓主, 包膠用料感覺如何?
回復 50# dvddvdhk

吃不到的葡萄是什麼味道?你懂的…
手指用鐵線, 如果屈多2野, d鐵線斷左, 咁就大獲
滕井八雲 發表於 26-6-2013 08:37 PM

係鐵片,唔係鐵線
怕且都要後追:47:
回復  dvddvdhk

吃不到的葡萄是什麼味道?你懂的…
Toys_fan 發表於 26-6-2013 10:19 PM

師兄你吾係話我葡萄呀 ? 呢隻我無買 , 但好欣賞ht出得好正 , 亦有心思 , 我係睇吾過眼d人搵到一d位就話好彩無訂 , 當時吾愛咪吾訂羅 , 使乜而家搵位落台呢 ? 我會懂得欣賞每一件玩具同享受個中樂趣 , 就算無訂齋睇都可以好開心 , 做人其實可以好簡單 , 放低一d無謂又過份既要求 , 世界會美好好多 !!!
睇完d人 youtube 試玩hulk條片
發覺包膠手郁動比以前容易同感覺安全左, 包膠技術好似又進步了...
不過長期屈住都會係死路一條
回復 58# dvddvdhk

我當然唔係話你啦C HING你啦, 我只係認同你話果0的話咩好彩乜乜物物既人0者~~~