Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: 玩具初哥哥

[詢問] Hot Toys 1/6 Tony Stark's workshop 無哂消息?

要出都出返amazing spider man同1:4 batman........
前者唔洗講,delay左成年幾.........碟都睇到封塵
隻1:4係上年動漫節,今個月底已經係動漫節了,計計下又一年
hottoys差我地好多街數都未清,呢隻咁新點會找數
咪玩啦!雖然我都成日鬧 HT 派貨delay 又delay, 但事實歸事實...
呢隻今年1月開訂,去到ironman 3 上映咗至係5月截訂,而家先至係6月咋 wor ???
我係1月訂貨時問 HT 佢地話起碼 10月、11月先有貨 ( 以HT黎講好合埋wor !)
要追HT 找數?有排都未到呢隻啦:o
delay合理化?甘(龍哥,snake eyes)半年內派貨又當恩賜! 官網好似寫喺2013年Q2的!只係老番頭都出左,正版無聲無氣甘!!
隻Batman 1/4都無哂聲氣
朱朱俠先啦pls
之前特登買左個背廊俾佢架 頂丫放左係度成年啦
HT前面仲有大把貨喎,Tony預左佢下年來:54: 可以休息下喇
回復 14# 地獄滾球

可能要等Mark 7 回流問題貨再加工呀!
我訂果時, 個店員同我講預計今年第四季出貨, 但我估今年未必出到了.
我星期六先訂完,話要年尾到∼∼
咪玩啦!雖然我都成日鬧 HT 派貨delay 又delay, 但事實歸事實...
呢隻今年1月開訂,去到ironman 3 上映咗至係5月截訂,而家先至係6月咋 wor ??? ...
ET仔 發表於 26-6-2013 12:27 AM

昨晚都仲有得訂, 未截.
相信明年中旬都未必會見影:58:
不滿個D..快d出律師信告HT啦...咁多隻都有人插遲出貨 但又無人做野喎....冇人做野間公司無壓力點會有改善嫁....:75::75:快d出律師信告HT啦:75:
唔知幾時準時交貨變左係恩賜
無限期delay係合理
果時eb隻風雲推左成年俾人小到訓街
呢幾日有朋友經過問仲有無得訂?staff話有,朋友質疑地問:不是早兩個月已截訂了嗎?staff即時o左嘴,左望右望之後話:我地從來無截過訂喎! ht真無恥,唔夠數之後又靜雞雞從開訂.從甘睇黎,IM4上畫都未派!!:*
呢幾日有朋友經過問仲有無得訂?staff話有,朋友質疑地問:不是早兩個月已截訂了嗎?staff即時o左嘴,左望右望之 ...
玩具初哥哥 發表於 28-6-2013 10:33 PM

我地從來無截過訂喎 <--尼句都講得出?