Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: 97015830

[分享討論] shf 超比達E+係5係抄到好貴?

S20081997 發表於 2-7-2013 02:24 AM

想請教一下咁平時早d要去邊度落訂架?MK有冇?

謝謝!{:1_205:}
我唸不如我地唔好係呢度討論佢家陣有幾貴或當時有幾平,無謂幫”人”做勢啦
CombattraV 發表於 2-7-2013 01:11 PM

ok wor :78:
想請教一下咁平時早d要去邊度落訂架?MK有冇?

謝謝!
hallowin 發表於 2-7-2013 09:37 PM

db news > http://toysdaily.com.hk/discuz/thread-746-374-1.html

shipship , axt , supermxn .....shop have:78:
db news >  

shipship , axt , supermxn .....shop have
S20081997 發表於 3-7-2013 10:28 PM

Thanks ! {:1_205:}
Thanks !
hallowin 發表於 3-7-2013 10:30 PM

Bro,U a welcome :73:
根本龍珠shf都冇隻平, 除左再版既悟空......
denniskwong 發表於 2-7-2013 02:28 PM

其實最初3隻訂價都唔太貴2魚左右, 只是轉魂限個價就儍左. {:1_224:}
其實最初3隻訂價都唔太貴2魚左右, 只是轉魂限個價就儍左.
taifat1975 發表於 4-7-2013 10:53 AM

最初三隻有得訂?

當時是買玩具多,請問你訂的店名是?

of coz , price are different
最初三隻有得訂?

當時是買玩具多,請問你訂的店名是?

of coz , price are diffe ...
S20081997 發表於 4-7-2013 11:03 AM

最初三隻 - 悟空/悟飯/魔童當時都無人睇好, 完全是跳樓貨來的.

我現在都是在孤仔訂多.
其實最初3隻訂價都唔太貴2魚左右, 只是轉魂限個價就儍左.
taifat1975 發表於 4-7-2013 10:53 AM

連龍珠咁hit都玩魂限, 真係痴q線