Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 小弟的車車 (p.33 有新車 Lamborghini Lp700-4 )

原帖由 on98alan 於 11-2-2009 09:10 AM 發表
Bentley Continental GT Speed

http://i64.photobucket.com/albums/h199/on98alan/MINICHAMPS/MinichampsBen ...

真係好令, 不過如果係 Flying Spur 就毒死啦...:70:
Porshe 917K lemans

BMW 600

Ferrari 365 GTB4 competizione

我想買新款的寶馬:)
Porsche 911 GT1 (#25 & #26) 1998 LM

TOYOTA  2000GT

原帖由 on98alan 於 17-2-2009 08:58 發表
TOYOTA  2000GT

http://i64.photobu ...

都好仔細...是什麼廠出品???:?
原帖由 影武者 於 18-2-2009 07:41 AM 發表

都好仔細...是什麼廠出品???:?

這部係AUTOart的出品
原帖由 on98alan 於 14-2-2009 10:45 AM 發表
Ferrari 365 GTB4 competizione

[url=http://i64.photobucket.com/albums/h199/on98alan/Kyosho/KYOSHOFerrari365GTB]

出得好正既一部車, 超精緻既錶板同車廂, 再加上白色車身(聽講架仔好BUY), 不過最衰可以放車既空間已經:70: ......仲要留位俾K記R35加上對365GTB的認識唔多, 唉...:55:
原帖由 mark6 於 18-2-2009 10:50 AM 發表

出得好正既一部車, 超精緻既錶板同車廂, 再加上白色車身(聽講架仔好BUY), 不過最衰可以放車既空間已經:70: ......仲要留位俾K記R35加上對365GTB的認識唔多, 唉...:55:  

其實小弟都冇位放車,每次買車仔回來,都要諗點收藏:26:
各大大可以出下自己存放愛車的圖片,即display 櫃....我想看看大車場的震撼呀:love:
原帖由 影武者 於 18-2-2009 10:47 PM 發表
各大大可以出下自己存放愛車的圖片,即display 櫃....我想看看大車場的震撼呀:love:

小弟的車車都冇位放出來,唯有偷人d相先,這是小弟朋友的:30:
原帖由 on98alan 於 19-2-2009 09:33 AM 發表

小弟的車車都冇位放出來,唯有偷人d相先,這是小弟朋友的:30:

:50: 雖然冇on98alan 兄既朋友收藏量咁豐富, 但係我都想如果要display 到咁, d濕度會唔會好難控制以至起疹同怕唔怕d橡膠車軚會容易裂開呢, 因為我大部分都係放返入原裝盒儲既:56:

回覆 389# 的文章

係啦, 起疹呢個問題點解決呢?
仲有呀, 如果好似on98alan兄既朋友咁display,車還車放, 咁盒又點處理呢? 我都係將原本係書柜既換左放車, 仲係連盒放喎, 想睇邊架先拎出嚟睇, 咁都已經勁阻"定"喇, 拆盒display真係唔敢諗