Toysdaily 玩具日報

查看: 5795|回復: 14

[玩具攝影] 我們八十後既冒險少女 - 娜汀婭

大家好~~
如果閣下係三十頭打後既師兄一定識佢吧~~
唔錯就係冒險少女 - 娜汀婭
一部以著名小說海底兩萬里為藍本 , 90年由Gainax製作既作品
娜汀亞是一名14歲的少女,因為她既是個孤兒,又不知道自己是自哪裡來的,
為了生存,她只好在一馬戲團當雜技演員。之後她被邪惡三人組追逐並被迫離開了馬戲團。
她遇到約翰之後便開始和他一起出發尋找她的出生地和調查她僅有的線索─藍寶石

而今次由Wave出品, 論面相都算近似 , 而且頭可有限度轉動 , 還有原來可脫著即刻加分{:1_203:}

以一部已有甘多年歷史既動畫如今還有廠商出佢就可想而知佢響日本人氣仍不減當年
如果宜家重播我一定睇番回味一下
謝謝欣賞:64:
呢個堅兒時女神~~~~~~~~~~~
兒時通常鐘意既都係白種人(橙路,Cats Eye),佢算係第一個有色人種
又幾正wor...............{:1_220:}
幾年前入了WAVE娜汀亞的Ver.1,超嚴重出油… {:1_200:}

論面相Ver.1比較可愛,但整體質素當然新版優勝

我反而覺得VER 2 靚D.{:1_221:}
真係令人懷念既娜汀婭:handshake:
唔係好記得套野講咩..........係咪有隻船叫亞特蘭蒂斯??
:he:記得成日被人捉....
唔係好記得套野講咩..........係咪有隻船叫亞特蘭蒂斯??
鬼仔 發表於 24-6-2013 10:23 PM

係"鸚鵡螺號 "
support support ..........good good !!!!!
深刻的吸引,所以第一時間入了,因為這套片,所以好喜愛這背後制作班底,電影新世紀福音戰士Q有幾埸背景音樂就是源用冒險少女娜汀婭的.
我都係鍾意ver.1多d
雖然v.2整體質素較佳, 但個樣好似真嗣.....
回復 13# Kamineko

"但個樣好似真嗣"... 真是一矢中的! Anyway, 這也是一套值得回味的anime!
兒時堅鍾意!!細個時睇已經唔鍾意男主角
重唔鍾意主角成日同佢係埋一齊