Toysdaily 玩具日報

Actual Price Quoting

關閉 [複製鏈接]

您的主題 SHF Iron Man一 報Douglas.M.Saint 刪除回復 1 分鐘前
嚴禁實價

cycy2k 答覆了您曾經在主題 SHF Iron Man一 報 發表的帖子 前天 21:01
您的帖子:May I know which shop pre-order for 2xx each ??? Thanks Ching in advance !!
cycy2k 說: 回復 Godzima I would like to know too. could you inform me as well please. Many thanks in advan ...
回復|查看

德哥你係咪玩嘢呀,我個 reply 只係問吓啲師兄邊度有 2XX 嘅 Ironman 同 WM 訂,你當我報實價,有病你睇醫生啦,樓上樓下咁多師兄咪又喺咁 quote 2XX,Del 埋佢哋啲 reply 吖笨!! :blame::blame::blame::blame::blame:
呢度情報區嚟㗎,瞓醒未呀!!:angry::angry::angry::angry::angry:
您的主題  被  刪除回復 1 分鐘前
嚴禁實價

答覆了您曾經在主題  發表的帖子 前天 21:01
您的帖子 ...
Godzima 發表於 21-6-2013 03:09 PM

你睇左版規味?情報區比報實價咩? 我返屋企至刪除前面D回覆!!我冇可能十二萬個回覆都睇灑嫁!你玩嘢呀?{:1_209:} {:1_232:}第一日上TD呀?大尉啦!睇醫生!!面人地比嫁咋!!{:1_225:}
仲有,唔該你改下你個回覆!我係街改唔到你個實價!:35:
得果兩個。。。多謝通知!已刪!:35:
你睇左版規味?情報區比報實價咩? 我返屋企至刪除前面D回覆!!我冇可能十二萬個回覆都睇灑嫁!你玩&# ...
Douglas.M.Saint 發表於 21-6-2013 19:41
仲有,唔該你改下你個回覆!我係街改唔到你個實價!
Douglas.M.Saint 發表於 21-6-2013 19:46
得果兩個。。。多謝通知!已刪!
Douglas.M.Saint 發表於 21-6-2013 19:52

阿德哥我堅服得你好緊要,連問價同報價都分唔開,我係問緊師兄邊度有 2XX,唔係話比人聽邊度做緊 210 呀!!
版規有咩用??你班版主夠應該熟讀版規啦,咪又係亂咁刪 post、移 post、改 post、自精啦!!
仲有呀,版規夠叫啲會員用 XYZ、用約數去報價,唔好再用代碼啦,啲人有理咩,咪又係生發發、異異靈咁報,同 388、220 有咩差別,咪掩耳盜鈴啦,要剷就所有諧音代碼一次過肅清!!
再者,我得鬼閒同你玩嘢,無喇喇刪我個 reply 揼低四個字就算,你估你版主就大哂呀,講道理㗎!!公私不分,自己 FD 底開個 post 用 TLS 做 Heading 就得 (ref : http://www.toysdaily.com/discuz/ ... 4753&highlight=),其他人用類似 Heading 就極速秒殺個 post,。之前有個台灣會員偷其用他會員嘅 property right,重大大聲當係自己 invented,你哋做過啲咩??搬 post 就算,版主喎,T!!
上咗 TD 幾耐又點??大慰又點??咪又喺亂咁出 post,亂咁 reply post 咪有囉,代表到啲咩??
唔講啦,口臭啦,你自己玩夠佢啦!!:43::43::43::43::43:

私馬哥唔洗客氣!
我一向唔會亂咁刪 post、移 post、改 post、自精! 我係版主, 你咪用"你班版主"同我講, 你即係話緊我! 另外, 坦白講, 所有精post都好有質素!
仲有, 既然版規寫得清清楚楚, 你寫2XX係咪好辛苦, 好難?
大慰會員大哂呀? 呢到講玩具, 唔係遊樂場!! 我刪你回覆PM你係人情, 版規有寫, 你自已再睇一次至上嚟, OK?
Friend?  我大把, 我成個 post 放埋落黑洞, So What???
上咗 TD 幾耐又點??大慰又點??咪又喺亂咁出 post,亂咁 reply post 咪有囉,代表到啲咩??你!絕對就係其中一個代表!

雖然係禁,... 最後亦真心! 我仍然歡迎你繼續係度玩!

但要以互重為主! 有版規做乜唔follow??? 老實, 我見到你個回覆唔慶就假! 大家和和氣氣係咪溝通唔到? 我一向12點瞓,7點醒, 其餘時間一向保持清醒!!

希望係TD繼續見到你, 打禁多字對我來講好辛苦! 重有,12:00 我會分割此帖於版規查詢, 無謂鵲巢鳩占! 有嘢, 見有違規post亦可以PM我! 返工!!{:1_203:}