Toysdaily 玩具日報

[Medicom] M 展新作 preview....P.2追加新圖

隻明日香幾正,可惜又係會場版,又二叉幾都係算把啦....:78:
隻明日香幾正,可惜又係會場版,又二叉幾都係算把啦....
takeshi 發表於 24-6-2013 09:29 AM

動漫野就係咁出...但D拉打進度緩慢....咸旦直頭停晒咁....得隻TYPE C 2.0原型...
嘩!!!竟出saber西裝同黑Saber∼∼我真係吾知點算!!!
$~~~bye bye 啦~~~
Pysis3j 發表於 24-6-2013 09:23 AM

其實SABER條金線繡上去會好好多

但另外兩個VERISON真係好型{:1_229:}
Hit Girl 有啲興趣,唔知有幾高呢!至多換番個土砲頭。
動漫野就係咁出...但D拉打進度緩慢....咸旦直頭停晒咁....得隻TYPE C 2.0原型...
heewing 發表於 24-6-2013 09:38 AM

我仲等緊響鬼2.0.....:80:...咸旦就好彩無玩開...
Wizard望落都正...以前都會入隻玩下..但佢依架隻隻都甘貴..真係嚴選
SABER......3款.....無能為力.......算吧
好像今年冇咩驚喜野.............
頭像被屏蔽
回復 35# takeshi

我都等響鬼2.0, 現在d平成放埋一齊響鬼縮了一個碼, 超唔掂... 反面最近隻龍騎我冇追2.0, 有1.0 算了...
我計畫平成騎士; 鹹蛋超人都追新版...古加v1.5; Kabuto v2.0都已入手...但舊版怎處理?? 有人出價就賣了...希望響鬼v2.0不要出, 我手上就有兩隻BM紫響鬼......:67:
回復  takeshi

我都等響鬼2.0, 現在d平成放埋一齊響鬼縮了一個碼, 超唔掂... 反面最近隻龍騎我冇追2.0, ...
Macao-Seiya 發表於 24-6-2013 12:41 PM

我沒有集齊套了,只收最愛的,希望出2.0各方面有改進...

隻咸旦隊長有興趣, 必入

冇錯....以 ultraman 為例
膠衫又會甩油又爆裂
連布衫上d銀油都會爆裂 (尢其 ace, jack)
shingo_y2k 發表於 22-6-2013 10:32 AM

絕對讚同, 最近買了隻限定黑龍牙玩了兩下即斷手, medicom真的不可信
都有啲中中地喎{:1_201:}
SABER......3款.....無能為力.......算吧
Usteakum 發表於 24-6-2013 10:47 AM

估計黑saber應該係限定{:1_229:}