Toysdaily 玩具日報

樓主: sundaydriver

[新品消息] 老變消息 TRANSFORMERS Masterpiece (23/6更新) MP-20 / 21 / 22 / 12G / 13B / 18SP

回復 15# Herpa500
完全同意, 而且三隻中晒,又要比錢:57:
始中甲蟲車係最好嘅大皇蜂, 唔知係唔係先入為主
Herpa500 發表於 21-6-2013 11:46 AM

聽聞以前福士唔制,希望今翅有好消息...
回復  Herpa500
完全同意, 而且三隻中晒,又要比錢
samuel6868 發表於 21-6-2013 11:50 AM

{:1_231:}呢期真係多嘢中
聽聞以前福士唔制,希望今翅有好消息...
ladiesman217 發表於 21-6-2013 11:55 AM

:53: 福士一定要制, 我唔想見到又係chevrolet...我要甲蟲
可能係哩架都未定。。。:78:
我想有鐵……………………

係咪無可能……………………
我想有鐵……………………

係咪無可能……………………
mushroom 發表於 21-6-2013 02:28 PM

傻豬黎既。。。。d鏍絲全部都係鐵做架!!{:1_197:}
你試下放落水丫,會生銹架!!!
BBB:handshake:..................
可唔可以出D G1 以外既角色 ......如果出史達既話, 我即狗衝去訂 !!
好大機會,架仔有投票比新mp,不過唔知要等倒幾時:unhappy:
可唔可以出D G1 以外既角色 ......如果出史達既話, 我即狗衝去訂 !!
Mcgarden 發表於 21-6-2013 04:36 PM
早兩日仲以為MP20係JAZZ, 不過WHEELJACK都一樣正~ BEE就有保留,BEE G1設定好難做得靚仔~
傻豬黎既。。。。d鏍絲全部都係鐵做架!!
你試下放落水丫,會生銹架!!!
sundaydriver 發表於 21-6-2013 02:31 PM

:help:懷念MP01……………………………
懷念MP01……………………………
mushroom 發表於 22-6-2013 09:15 AM

其實MP除左01係合金之外,都無乜邊隻多鐵。:78:
菇菇你不如懷念下BT好過啦!!:65:
早兩日仲以為MP20係JAZZ, 不過WHEELJACK都一樣正~ BEE就有保留,BEE G1設定好難做得靚仔~
最終章 發表於 22-6-2013 01:24 AM

架Wheeljack係造番哩架 lancia stratos turbo 先至好!!!:handshake:
架Wheeljack係造番哩架 lancia stratos turbo 先至好!!!
sundaydriver 發表於 22-6-2013 12:00 PM

呢架我玩SEGA REALLY