Toysdaily 玩具日報

查看: 14771|回復: 24

[玩具報告] LEGO STAR WARS 開盒報告 (22/07/2013 News 76000, 76001)

有大量LEGO Star Wars 開盒報告 (不停努力更新)
01樓). 9489 Endor Rebel Trooper & Imperial Trooper Battle Pack               
09樓). 9490 Droid Escape                           
23樓). 9488 Elite Clone Trooper & Commando Droid Battle Pack
24樓).76000 Clone Troopers vs Droidekas
25樓).76001 Republic Troopers vs Sith Troopers

其實呢盒都幾抵買架, 有4隻LEGO人仔跟:71:
黎緊盒樹屋box set有無興趣入呀Simon兄:65:
回復 3# timothy276217

即係邊盒呀?{:1_215:}
{:1_235:} C兄 終於都要入STAR WARS 深坑

10236 Ewok™ Village {:1_226:}
回復 1# SimonC

GOOD SHARE
多謝大大分享
回復 5# waihow

終於抵受唔到誘惑:unhappy:
回復 6# 白狼
你的加分就是我的力量:71:

LEGO STAR WARS 9490 開盒報告

STAR WARS

大功告成:71:
願原力與你同在{:1_208:}
STAR WARS 的深坑很深的{:1_214:}
回復 2# waihow

啲白兵愈睇愈可愛:$
師兄是不是細細盒開得好開心些:shiny:
最緊要唔角唔角咁放到入櫃:61:
不過些, 只有人仔沒有D名機配下又好似唔知點咁:36:
咁啦先入些這一季75019,75020,75021 玩住先,
之後再買10188, 10189等等:)
回復 4# waihow

你條友不停放毒喎!:34:
回復 5# SimonC

師兄我不算毒啦........ 其他師兄, 師姐未出手{:1_226:}
Simon兄最近砌咗唔少lego喎:58:
哩set個人認為人仔最吸引:73: