Toysdaily 玩具日報

[新品消息] SW 6" in package

Hb仲未有貨??

全世界都有LA!!

而且,Luke不是太差。
無明: 發表於 7-7-2013 05:59 PM

呢隻OK 喎......

其實個頭雕可能冇事, 係上色差D. CHING 會唔會幫佢化個靚妝? :77:
回復 89# 無明:

其實我都吾知係咪未返,只係吾見佢FB有post....
睇無名兄張相,luke面相都ok...都算放心d
剛剛落左去中環TRU....竟然話未返到比佢地
今曰一早去沙田斗入了沙兵&DM...
Luke就等Jedi 版....
希望下wave出DV , Q Gon , Obi Wan 啦
見到各位師兄都買到心頭好真好,希望我訂果set都好快到手!其實hasbro出貨量跟得好d就吾洗一係一街死貨,一係一街炒貨。
我今日都入曬,除左R2.......
係各師兄都買到sw6"而我連實物都未見到下, 我終於敗多隻375...
加返d幻想,同開埋隻bluray望住,呢隻小蠻腰還是可以的....

今曰一早去沙田斗入了沙兵&DM...
Luke就等Jedi 版....
希望下wave出DV , Q Gon , Obi Wan 啦
ernest1008 發表於 7-7-2013 08:49 PM

Rumor list for Black Series 6" wave 2 & 3:
Wave 2
Ep3 Anakin Skywalker
Ep3 Obi-Wan Kenobi
Greedo
Luke Bespin

Wave 3
Boba Fett
Slave Leia
ANH Han Solo
Stormtrooper
Rumor list for Black Series 6" wave 2 & 3:
Wave 2
G ...
韋小寶 發表於 8-7-2013 12:45 AM

如果黎緊出C3PO..
呢SET的 R2D2 我會入...
不過WAVE 2,3 都無C3PO.....
如果佢爛尾.....
R2D2會好寂寞~~~
回復 98# 韋小寶

有圖了

尖斗有齊四款,大量 ,急咩吖
Wave 2
Greedo
Luke Bespin

Wave 3
Boba Fett
Slave Leia
ANH Han Solo
Stormtrooper

連Chewbacca同Darth Vader都冇,孩佬攪乜春呀?:blame:
岩係tst 反x 買完 沙兵同Darth Maul

其他款都仲有大量

但沙兵同Darth Maul 就每款得番一隻