Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 動漫節消息預測分享

今年會有一隻港漫主角人物.....................
AVP仔 發表於 26-6-2013 01:18 PM

那隻只是用作展覽,說出來不太好吧?
上Youtube  見到有人放左HT九月係日本個展覽既catalogue,入面話batman 1989, Man of steel, back to the future 同 Captain Harlock 都係近日發表,唔知係咪動漫都有佢地啲新產品∼
回復 62# Toys_fan

back to the future 咁正, 但出人定係出車.......有無link?
回復 62# Toys_fan

back to the future 咁正, 但出人定係出車.......有無link?
回復  Toys_fan

DicksonYu 發表於 4-7-2013 04:41 PM

師兄放心!HT一定出人出車,儲定錢比HT啦!:p
回復 65# 天碼

對住HT真係要back to the future, 過多5, 6年拎貨
5, 6年都一樣大把人訂爆廠唔優做,他們還會送上一句 "耐時間就唔好買冇人迫你"{:1_203:}

另外兩隻會唔會係普羅米執輸 & 忍者大師:45:
開訂嘅可能係辣椒仔 :35:/ 變身前俠醫 {:1_220:}/ 鞭狂{:1_214:}
另外兩隻會唔會係普羅米執輸 & 忍者大師
開訂嘅可能係辣椒仔 / 變身前俠醫 / 鞭狂 ...
MichaelScofield 發表於 5-7-2013 12:49 AM

係可能係辣椒仔 / 變身前俠醫開訂嘅話
依兩隻嘅又大把人同佢排隊做勢喇,排死人。。。
頭像被屏蔽
咁不如依家估下咩野開訂!?
我就估1: ironman heartbreaker
2: the bat
3: Predator series
開估
joo200456789 發表於 8-7-2013 10:59 AM

條記者佬究竟識得識分咩叫人偶,手辦及模型架?
今年動漫節好似冇咩吸引力, 可能都係唔入場同人逼...