Toysdaily 玩具日報

查看: 6301|回復: 10

[玩具攝影] 亞絲娜 : 大丈夫 , 因為我會守護你的 , 桐人

大家好
相信各位都認識今次既主角 , 無錯就係刀劍神域既亞絲娜
響甘多佢既figure當中暫時我就最喜歡今次壽屋既造型
因為今次不像日常企響到擺post而係單腳凌空營造出像從空中落下既感覺
由從睇官圖已經預計她不可長期拎出黎display , 而且有角度限定
再加上今次隻腳已經釘死響柱上 , 為免折斷所以影完相就好好收回盒中收藏了

黎緊等埋DD亞絲娜到手再同大家分享:36:
謝謝欣賞:64:
DD亞絲娜:77::77:
想問一下佢算唔算系人妻??
想問一下佢算唔算系人妻??
kachun1122 發表於 18-6-2013 07:24 AM

算!一定係人妻啦!仲係若妻個隻!!

但佢的產品我覺得樣貌同TV版總有點出入...

warxv 發表於 18-6-2013 09:36 AM

可能係動畫入面個樣都唔係好穩定(?)
等睇figma實物 ^^

warxv 發表於 18-6-2013 09:36 AM

先不論figma就個人黎講我覺得壽屋呢隻算神似了:(
先不論figma就個人黎講我覺得壽屋呢隻算神似了
密斯威爾 發表於 19-6-2013 12:59 AM

呢隻OK,只係面型圓左DD,基本收貨.
不過佢拔左劍,我比較期待一個英氣少少的表情.
可能係動畫入面個樣都唔係好穩定(?)
等睇figma實物 ^^
WalkerMachine 發表於 19-6-2013 12:35 AM

figma我應該都入手的了,就睇官圖,亞絲娜還勉強可以,桐人先大鑊呀!!
我差d以為係第二套作品的角色...
可惜sao劇情太短,特別攻略隻game方面講得太少:44:
十卜 依隻真係上品 可惜我唔中 希望之後總有一隻中 :)
可惜sao劇情太短,特別攻略隻game方面講得太少
yugi 發表於 19-6-2013 11:19 AM

原作都只係講左1本小說
算OK啦
如果D製造商跟小說插圖造既話會好得多