Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: andy1999

[新品消息] Q版百獸王. (手機傷眼圖)

回復 14# 紫月葵

大頭仔就當係Q架喇...{:1_197:}:34::58:
所謂"某D原因"就是佢冇買版權, 如版權持有者做野會好麻煩
redfish 發表於 18/6/2013 11:18 AM

聽朋友講, 有另一間公司買咗版權, 好似會出可變型(應該指可合體)嘅百獸王Q版.
我都入左,可動性唔錯,換表情係同磁石,加埋可著燈
但其實真係可以做好D
衰D講句,如果佢呢隻野刺激到正廠出返隻類似ES合金既Q版
呢幾魚係抵比的,而家呢隻當擺設都OK.
多謝分享...:71:
E??! 唔拆架??!:58:

:78: btw,佢個包裝咁得意既?塊面成個窿出左黎。。。
通常都應該上番其中一塊面丫。。。
E??! 唔拆架??!

btw,佢個包裝咁得意既?塊面成個窿出左黎。。。
通常都應該上番其中一塊面 ...
sundaydriver 發表於 18-6-2013 02:25 PM
開盒比人check都告佢唔到,話"o拿!我呢係唔係百獸王黎嫁,只係似姐~你睇,佢本身冇面嫁,d面係可用既配件之嘛!" XD
回復  紫月葵

大頭仔就當係Q架喇...
hompage 發表於 18-6-2013 12:50 PM

我就真係想kill佢啦而家呢d所謂Q版設計師,根本就只係將隻原本比例既身體縮水,留番個頭大就算,你話佢有認真設計咩?唔覺有愚份誠意同心思囉 囧
曾經擁有過廿多年前的超合金百獸王,對當時全身很多位置都係金屬電鍍銀色記憶猶新,
所以對呢隻全身好多白色 ...
ericlai58 發表於 18-6-2013 02:00 AM

膠有膠好玩, 唔洗錫住玩
電鍍一接觸過手氣, 就算唔玩都好易氧化