Toysdaily 玩具日報

查看: 8229|回復: 15

[分享討論] HT 最差人偶是???

是那一隻?

自己玩12'唔係好耐, 收藏小, 唔好見怪, 我簡,

NO.1 - HT - 張國榮, 個樣完全唔似, 明顯為夾返活動而夾硬出, 無視頭雕質數, 直接D講係侮辱哥哥. 我冇尼隻, 但個人認為出得好係對張國榮既一種尊重. 你要用已故既人揾錢已經唔好, 仲出得唔好, 傷害埋佢既FANS, 絕對粗制濫造之王.

NO.2 - EB - MJ, 簡尼隻可能有人唔同意, 我個人覺得頭雕無得彈, 但頭雕以外既都幾垃圾, BODY 殘廢, 手軟腳屈唔到, 買兩隻, 中兩隻(紅45, 23), 條脛甩色, 手掌磁石比個波吸埋出黎, 波鞋油晒出界. 接近相同既MJ出5隻, 其實出兩隻可以搞掂.
回復 2# 小志強

謝ching 分享~~~~~~~~~~
     eb-mj
    個人覺的唔錯,但佢一個頭,只是換衫換鞋,令玩家反感,,,,,,
第1真係非hottoys哥哥莫屬,整到咁款,當初陳淑芬根本就唔應該收貨啦,加張導演凳又話圓哥哥導演夢,禮服wor,造型邉夾啊大佬?要加導演凳點解唔第日出色情男女嘅造型至跟理(雖則冷門d),成個10週年又交差又商業咁

張國榮如無意外長期進佔最差三甲榜,
孟波計既,排第二(尼隻我買左):49:
頭像被屏蔽
.張國榮.張國榮.張國榮.張國榮.張國榮.張國榮.張國榮.張國榮.張國榮.張國榮.張國榮.張國榮.張國榮.張國榮.張國榮.張國榮.張國榮.張國榮.張國榮.張國榮.張國榮.張國榮.張國榮.張國榮.張國榮.張國榮.張國榮.張國榮.張國榮.張國榮.張國榮.張國榮.張國榮.張國榮.張國榮.張國榮.張國榮.張國榮.張國榮.張國榮.張國榮.張國榮.張國榮.張國榮.張國榮.張國榮.張國榮.張國榮.張國榮.張國榮.張國榮.張國榮.張國榮.張國榮.張國榮.張國榮.張國榮.張國榮.張國榮.張國榮.張國榮.
我都覺得張國榮應該係最差三甲榜中出現.
最差.張國榮{:1_200:}
第1真係非hottoys哥哥莫屬,整到咁款,當初陳淑芬根本就唔應該收貨啦,加張導演凳又話圓哥哥導演夢,禮服wor,造 ...
KuMaHiAce 發表於 17-6-2013 02:16 AM

hottoys哥哥真係HT回到未來之作。。。
淑芬姐都係為左錢,她會看麼?
hottoys哥哥真係HT回到未來之作。。。
淑芬姐都係為左錢,她會看麼?
天碼 發表於 5-7-2013 10:35 AM

佢會對下張支票上面銀碼有冇錯
同埋咁短時間硬要出哥哥,如第二批換頭又間ht接承認自己第一批係夾硬出,所以一直都唔改。
ht 唔啱,但陳小姐才是黑手。
請問有冇師兄有哥哥贈品消息?{:1_215:}
近年 HT 倒數第一應該係孟波同枒子,
至於哥哥.......幾年前隻家駒都靚過佢,第三吧~~~
佢會對下張支票上面銀碼有冇錯
ctcctf 發表於 5-7-2013 10:41 AM

:34:笑爆.............