Toysdaily 玩具日報

查看: 11255|回復: 14

[ZOIDS] 2013 TOKYO TOY SHOW "MOVIG REAL ZOIDS"

{:1_203:} 好心急......快D量產啦......

http://www.youtube.com/watch?v=P5kJaukCBE8&feature=youtu.be
interesting, but i pass:58:
到后面那只zoids好像掉入水在游泳~~:p
其實大型Zoids一向都可以電動, 只不過近年停咗。以前我都覺得好正, 今次動作係模擬真動物, 如果今次係可以用電話bluetooth/wifi remote就好玩
回復 1# cartoon

COOL
多謝大大資訊分享
90年買咗隻 ultrasaurus、猩猩、劍齒虎,全部都電動。行動時,隻ultrasaurus眼會閃,頸、四支炮會上下郁動,係尾會左右擺動,好好玩!:love:

隻ultrasaurus就係呢隻..

回復 4# Henry
回復 6# numan123

great old stuff :71:
舊packing 真係好正... 好有實戰Feel!
好有趣
期待完成品
{:1_203:} 官網公開最新片段.......

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=UYMWzCuDCno

回復 6# numan123

:34: 呢隻
ultrasaurus我以前都有架....... 可惜屋企地方淺窄連砌都未砌就幾草野讓左比朋友......:help:my baby...where u are......I miss You so much
:love: 呢隻係我現存當年舊物.....可以二足或四足行走....

官網公開最新片段.......
cartoon 發表於 27-6-2013 05:16 PM

好似甩皮甩骨o廿T^T零願佢出返電動系列好過......
或者將之前的有線系列改做無線搖控我一定入手~~~e.g.死亡毒蠍
嘩!如果有埋戰鬥功能,和改裝的話,咁就過癮啦!
到時實買隻玩下!
好似甩皮甩骨o廿T^T零願佢出返電動系列好過......
或者將之前的有線系列改做無線搖控我一定入手~~~e.g ...
gravegrave 發表於 1-7-2013 02:33 AM

zoids 以前出過兩隻紅外線無線的的, 重可以轉彎
官網公開最新片段.......
cartoon 發表於 27-6-2013 05:16 PM

呢隻野應該唔平wor ...  

如果用番佢之前跳舞機械人個技術,我記得果隻機械人初出成二千幾港紙

不過如果zoids出,好想要...