Toysdaily 玩具日報

查看: 9621|回復: 29

Hottoys真心希望你聽下我地意見改好superman個body

今次頭雕出得好好,輪廓似,仲有埋表情,真係好頭雕黎
衫既質地都算模仿得ok似,
但點解對腳可以粗到咁離譜直頭好似K型咁,
真係好希望你對我地依d fans好少少,
今次小弟好中依隻superman真係唔希望無得擁有一隻靚figure,
希望你地盡快公佈會改良佢個body...唔好浪費一個好頭雕:80:
轉自師兄改圖:
頭像被屏蔽
候活: 做玩具唔係易, 唔係話改就改. 唔鍾意就唔好買囉. 反正一定有人買.
SUPERMAN + 春麗腿:x
改個body對HT 黎講有乜難度呀?如果鍾意咪訂左先算囉∼
呵呵呵..........
HT : 理你都傻 。
改個body對HT 黎講有乜難度呀?如果鍾意咪訂左先算囉∼
Toys_fan 發表於 16-6-2013 12:22 AM

我無話過唔訂
我講下意見等hottoys睇到姐:@
今次頭雕出得好好,輪廓似,仲有埋表情,真係好頭雕黎
衫既質地都算模仿得ok似,
但點解對腳可以粗到咁離譜直 ...
malaubanana 發表於 15-6-2013 11:49 PM

樓主,support你個post!其實lee隻只衰對腳!其他都好ok!頭雕係好靚!
無人訂就會改,市場會決定{:2_305:}
本人原本想訂,現不訂了{:2_326:}
如果HT用返TTM21再收改一下就啱啦!
而家搞到成個矮腳虎咁{:1_216:}
頭像被屏蔽
人樣做唔似都仲話技術唔夠, 有難度, 個身比個樣易搞而問題咁明顯sculpter/HT 竟然唔發覺唔識judge. 眼光有問題????
呵呵呵..........
HT : 理你都傻 。
Hellguy 發表於 16-6-2013 12:23 AM

完全認同!個辦出得更衰!大貨更差你地都係死死氣去買! 去訂!
其實我覺得人樣都唔係好似......

另外其實我覺得一改BODY根本要成身衫重新造過.....但真係要改,太肥太核突.....

領口膠邊同心口S都有好大好大既改善空間.......
事實上,
ht 真的覺得出成點都有人訂,
真的愈來愈是是但但....
唉,,,,,:42: