Toysdaily 玩具日報

查看: 6521|回復: 22

[其他] 雕民---亂雕一通

又傷各大大双眼了!但係唔該俾啲意見小弟,等我可以改善下,玩得更開心!歡迎狠插!
張家輝:handshake:???
呢隻姑勿論你雕緊邊個都好...五官開始端正返好多...頭形比例亦比之前既正常得多..但依然要再努力先得...因為始終仲係唔太正確..而且眉骨有點太誇張....
F.S.大大:猜對了!
elliottlai大大:真心請教,請問可否具體啲指出問題所在?例如眼嘅大細、高低,此例上唔啱嘅地方等等......多謝你攞出時間指導一下,因為身邊真係冇朋友玩人偶,而今次呢隻叫做多朋友猜得到,所以想俾啲心機慢慢雕,唔該哂!(上次真係走去書局買咗本掃描書睇,知道你所講嘅面部此例,多謝哂!):71:
F.S.大大:猜對了!
elliottlai大大:真心請教,請問可否具體啲指出問題所在?例如眼嘅大細、高低,此例上唔啱嘅地方等等......多謝你攞出時間指導一下,因為身邊真係冇朋友玩人偶,而今次呢隻叫做多朋友猜得到,所以想俾啲心機慢慢雕,唔該哂!(上次真係走去書局買咗本掃描書睇,知道你所講嘅面部此例,多謝哂!):71:
多謝分享...:71:
又見進步,眼皮見到有下苦功!再修一修眉骨與鼻樑之間位置,及嘴角相信會更自然!
加油師兄{:1_208:}~~~~~~~~
Simonc大大:thx!
玩具人大大:多謝支持!
Kfc大大:多謝指教!請可否多提點一下小弟?除了你之前所講的問題,還有什麼地方可改善一下呢?thx!

修改一下,請多多比意見,還在修改中!
純粹更新下進度!不喜請插!當然比啲意見就更好啦!
回復 11# wwho
師兄雕得越黎越進步喎:71:
頭雕捉到神緒,加油!期待上色!
只要專一用心,必有所成,支持大大{:1_208:}
西利~~{:3_126:}
頭像被屏蔽