Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Hot Toys – MMS200 – Man of Steel: 1/6th scale Superman

我想問下各位大大呢隻係唔係得VIP單先有個Kryptonian command key?
Avengers 發表於 28-6-2013 09:56 PM

Kryptonian command key 係標準配件.
睇完戲

再次證明電影超人,邊個拍邊個死。

真係悶,後段打果半粒鐘,睇到想訓……
回復  軒少

師兄,唔好再講了。
對住的某的人,點講都你都係錯ga la,
上 td時間長的個的師兄同明 ...
E神 發表於 23-6-2013 03:10 PM

有幾位人兄已經出晒名
原來唔止我有呢個感覺 :he:
明白哂  :he:
今晚睇左
嗯....................70分啦
未係有"wa,好正“的感覺
個主角個造形我覺得ok
不過HT個body真係太腫漲啦
唔該攪清楚大隻同腫漲的分別
回復 376# audiokids
請問Ching 條Krptonian Command Key,係唔係有一條係細細條1:6跟figure!另一條係1:1呢?
唔該曬!
因為睇完套戲,我有少少訂!
回復  audiokids
請問Ching 條Krptonian Command Key,係唔係有一條係細細條1:6跟figure!另一條係1:1呢? ...
earlho 發表於 29-6-2013 04:18 AM

係呀。我諗因為實在冇配件,所以特意加條1:1鎖匙。費事有人又話奌解咁少配件!雖然都係會畀人話少,就好似變形俠醫一樣,追加咗可動手指都一樣話少話扼錢,我冇乜所謂,本身造型係奌,有幾多配件就幾多,但到尾都係嗰句,最緊出貨時畀番個身形Fit爆嘅超人我,就好似舊超人同蜘蛛俠一樣,大貨出到嚟同真人身材比例一樣就得嘞!
但戲中既主角又唔係呢個樣囉....個身太大件事,攪到冇咩人留意個樣,但睇完戲又覺得個頭雕太愁....
回復  audiokids
請問Ching 條Krptonian Command Key,係唔係有一條係細細條1:6跟figure!另一條係1:1呢? ...
earlho 發表於 29-6-2013 04:18 AM

1:1 都係標準配件.
睇完戲

再次證明電影超人,邊個拍邊個死。

真係悶,後段打果半粒鐘,睇到想訓……
百龍天舞 發表於 28-6-2013 11:33

認同師兄嘅睇法,後半黎黎去去都係咁。。。感覺不停“打完>接走>撤退>落黎>打完>接走>撤退”。。。後尾真係有少少心想"吓!仲嚟?!"

打就真係打到天昏地暗,好鬼勁。。不過比起Christopher Nolan 嘅Dark knight , Zack呢套就真係欠缺咗D深度同唔够character development,Henry Cavill 又冇Christian Bale咁好戲 (佢仲太嫩)。睇完講真係有D失望 (希望鍾意睇嘅師兄唔好介意)。

我都好想知佢點拍2015套Justice League. Superman 咁鬼勁,batman呢D血肉之軀真係唔知點算 haha
好似戲入面後生d
回復 375# audiokids

thx a lot
睇完套戲,唔該HT將新超人嘅手腳做返長啲,同埋個頭做返細啲。
Kryptonian command key 係標準配件.
audiokids 發表於 29-6-2013 12:14 AM

睇左MOVIE...好睇..但HT主角樣衰咁多...又成隻大隻仔咁:72: pass
睇左MOVIE...pass