Toysdaily 玩具日報

樓主: sundaydriver

[新品消息] TLV 1/64 TOMICA LIMITED VINTAGE & NEO 每月SF痕區(2-3/2014 updated)

{:1_238:}鼻用
.
.
.
.
.
.
.
.
.
鼻用
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Warmblood 發表於 14-6-2013 10:46 AM

仲有。。。。。。添。。。。:45:
你咪諗住出幾張圖就冇事呀!你咁多備用一樣搬9你呀,話你聽!:45:
你咪諗住出幾張圖就冇事呀!你咁多備用一樣搬9你呀,話你聽!
常威 發表於 14-6-2013 01:00 PM

你不如擔心下如果搬左去主場臭B點算好過啦。:43:
你不如擔心下如果搬左去主場臭B點算好過啦。
sundaydriver 發表於 14-6-2013 01:16 PM

what a good details report....must DLSF & 抽 nine lee water{:1_220:}
what a good details report....must DLSF & 抽 nine lee water
Warmblood 發表於 14-6-2013 01:18 PM

咁即係加左幾多分呀??!:handshake:
DRY GOR真係有心有力,比個GOOD你先:71:等我5駛再去睇官網...
DRY GOR真係有心有力,比個GOOD你先等我5駛再去睇官網...
ekim11 發表於 14-6-2013 05:56 PM

:78: 官咩網吖....141味141囉
官咩網吖....141味141囉
Warmblood 發表於 18-6-2013 02:09 PM

先生你唔好無肉我既心血喎!!!{:1_209:}
話晒我哩度都係維齋解碼喎!!!
先生你唔好無肉我既心血喎!!!
話晒我哩度都係維齋解碼喎!!!
sundaydriver 發表於 18-6-2013 02:15 PM

文爺間公司叫好似大連xx{:1_212:}
文爺間公司叫好似大連xx
Warmblood 發表於 18-6-2013 02:35 PM

咁即係大連四一,定係大連一四呀??!:65:
#2 update左 TOMICA SHOP ORIGINAL。:65:
#2 update左 TOMICA SHOP ORIGINAL。
sundaydriver 發表於 27-6-2013 05:44 PM

DRY GOR真係有心有力,比個GOOD你先等我5駛再去睇官網... :handshake:
DRY GOR真係有心有力,比個GOOD你先等我5駛再去睇官網...
Warmblood 發表於 28-6-2013 02:33 PM

官咩網吖....141味141囉 :43:
官咩網吖....141味141囉
sundaydriver 發表於 28-6-2013 02:40 PM

:73:你不如擔心下如果搬左去主場臭B點算好過啦。