Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: 神打魔帝

[玩具攝影] [極魂] 魂商店限定- 幪面超人 Kuuga 三形態Set

支持師兄
一流嘅靚相
一流嘅帖
hibiki2005 發表於 12-6-2013 11:11 PM

多謝hibiki 大大再次支持:64:
極魂真係有誠意過SHF~~~~~~~~~
pein 發表於 13-6-2013 01:21 AM

以魂限黎講算係有誠意,由包裝到主體都花過心思{:1_223:}
等緊大版出呢3隻

不過唔係變左身件武器先跟住變咩
等緊大版出呢3隻

不過唔係變左身件武器先跟住變咩
yugi 發表於 13-6-2013 12:42 PM

成日都話極魂係大版SIC 既水溫試驗場,
E SET 賣得好大版都好大機會出。{:1_205:}

講到變身果度嘛,以我記得其實2種都試過,而變身之後武器變形較普遍。
不過今次輯相用武器變左先會較易表達同效果好D xdd:unhappy:
讚.....:71:
相影得越嚟越好呀神打兄! 加油!
報告很詳盡極魂系列會繼續支持:77:
掂!真是好希望大版會出,竹谷版唔是唔好,不過始終可動好嘛嘛....
讚.....
相影得越嚟越好呀神打兄! 加油!
報告很詳盡極魂系列會繼續支持
doglwl 發表於 13-6-2013 02:14 PM

咁都要有好多好似dog ching咁既朋友
成日支持我先有動力愈做愈好既xdd{:1_214:}
掂!真是好希望大版會出,竹谷版唔是唔好,不過始終可動好嘛嘛....
Aryan 發表於 13-6-2013 03:48 PM

Aryan ching,實有機會既,
不過等佢出完ooo 都要一段時間{:1_229:}
靚就一定係竹谷版靚d,不過又真係好睇唔好玩:69:
回復 12# 神打魔帝

距離效果不是很明顯,我用兩個燈,一個45度角照個玩具正面,一個從後面照去玩具的背面,即系這個個燈差不多正正射你自己,這樣背景就會好黑了,下次有機會比個環境圖你睇,這個方法我只掌握到影極魂大小的物件背景變黑,SIC大的要整靚個背景有D難度