Toysdaily 玩具日報

查看: 11587|回復: 32

[詢問] 追購 Ironman MK7

小弟之前訂唔到HT MK7, 唸住貴少少補入, 但見電影上咗之後, 雅烏d賣家都炒到癲咗
想請教各位師兄仲有冇渠道可以補入?淘寶信唔信得過?
謝謝解答。:77:
小弟之前訂唔到HT MK7, 唸住貴少少補入, 但見電影上咗之後, 雅烏d賣家都炒到癲咗
想請教各位師 ...
hongkee1228 發表於 12-6-2013 11:53 AM

淘寶會平過香港拍賣網?
buy or not buy, mate. because you didnt pre-order on last July so the market needs to punish you.
追乜鬼丫,講真MARK 7個面罩頭比例失準LA,你睇番4同6就知咩叫好野喇:ar:
睇吓你覺得$3xxx隻Mark VII 值唔值,我自己兩隻都係炒反來,
後追無辦法,因工作無時間排,俾多少少都要,鬼叫自己忽然喜愛,
由四月尾因PI 隻Mark VII 延期,心癢癢買隻Mark II知後大大鑊{:1_200:}
剛取入手{:1_229:}
頭像被屏蔽
回復 6# jackal3890

同是後追的同好,但我都開始停手,新個三隻都訂了不用後追了
好彩我只對Iron man 有興趣唔係真係大大O樂{:1_198:}
追乜鬼丫,講真MARK 7個面罩頭比例失準LA,你睇番4同6就知咩叫好野喇
gp0083 發表於 12-6-2013 12:45

只可以講眼太大~!好怪~!!{:3_149:}
老實話!Mark7係正!同靚!
但係唔值而家炒到嘅呢個價位囉!
仲有之前有個訪問,CEO講過會出返合金版!
雖然唔知流定堅,但係真係可以等下!
我最高追嗰隻都係 secret project,不過係考慮過呢隻唔會出第二版所以先高位追返嚟!
加上Mark7剛派無耐,可以等佢派多啲貨先算啦!
淘寶會平過香港拍賣網?
audiokids 發表於 12-6-2013 12:18 PM

我見有d放2千幾, 因為我見HK嗰d炒成3千幾  太誇張了
睇吓你覺得$3xxx隻Mark VII 值唔值,我自己兩隻都係炒反來,
後追無辦法,因工作無時間排,俾多少少都要 ...
se1380 發表於 12-6-2013 02:09 PM

haha 老老實實  師兄, 我都心癢想買返mk2...我都係返工無時間排隊...
我有張8月2日訂單想放,睇你有無興趣啦
ok仔老豆 發表於 12-6-2013 02:36 PM

師兄, 已PM, 請查收
回復  jackal3890

同是後追的同好,但我都開始停手,新個三隻都訂了不用後追了
好彩我只對Iron man 有興 ...
se1380 發表於 12-6-2013 02:46 PM

Mk42 都訂不到...
只可以講眼太大~!好怪~!!
trumanso 發表於 12-6-2013 02:54 PM

有師兄都話  頭雕唔似  robert downey
老實話!Mark7係正!同靚!
但係唔值而家炒到嘅呢個價位囉!
仲有之前有個訪問,CEO講過會出返合金 ...
qiy 發表於 12-6-2013 02:58 PM

十分認同師兄所說