Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] [黑忍 ... ...黑色狂熱 ] Hot Toys G.I.JOE Snake Eyes [By JingoBell]

好正,好彩有訂到!
已通知有得拎 , 每次出乜貨都有人話吾得 , 我就吾理咁多 , 有新玩具玩係一種樂趣 , 識得享受個中樂趣係一種福份 !!
回復 17# dvddvdhk

話唔得果0的有幾多個係有訂架? 佢地只不過係話唔得去合理化自己無訂而又葡萄人地既心理0者.........
回復  dvddvdhk

話唔得果0的有幾多個係有訂架? 佢地只不過係話唔得去合理化自己無訂而又葡萄人地既心 ...
Toys_fan 發表於 11-6-2013 11:50 PM

總之無訂果班全部都好彩,我地有訂果班全部都傻仔玩垃圾啦下話,咁樣佢地最想聽

話唔得果0的有幾多個係有訂架? 佢地只不過係話唔得去合理化自己無訂而又葡萄人地既心 ...
Toys_fan 發表於 11-6-2013 11:50 PM

總之無訂果班全部都好彩,我地有訂果班全部都傻仔玩垃圾啦下話,咁樣佢地最想聽
Thanks for your nice pictures and this is a highly accurate and playable figure indeed~~
回復 20# emilykls

師兄  今日收到call,明天出去食著葡萄攞著垃圾收貨
  無訂的師兄滿意啦     :54:
相好正,呢隻確實正,無頭雕樣確實安心:^

好多時都吾明 , 其實玩玩具啫 , 點解要攪到咁複雜 , 有愛就訂 , 無愛就skip , 成日見到個d話好彩之前無訂 , 你當時無訂已經係吾鍾意呢隻人偶啦 , 關好彩乜野事 ? 亦有d會話呢度吾得 , 個度吾掂 , 又係好彩無訂 , 咁係想証明自己眼光獨到定係先知先覺 ? 仲有d話無頭雕吾會訂 , 呢個仲攪笑 , 人地個人物設定就係無真人樣 , 何來比個頭雕你 ? 咁都有得插 ? 玩到咁既境界 , 就算比個真人 1:1 擺係你面前都吾會滿意 , 玩得咁辛苦我寧願吾玩 !! 作為一個玩家 , 我從來都吾會玩對比實物圖或photo hunt 之餘此類既強迫自己行為 , 能夠有件實物玩具係手 , 有心情時同佢影下相 , 開心既時候同志同道合既網友一齊討論下 , 已經係人生一大快事 , 永遠係雞蛋入面挑骨頭 , 辛苦只會係你自己 , 希望多d人會明白呢個道理 , 遠離呢種負面情緒既心魔 . 好耐無發過言 , 一發就不可收拾 , 不喜隨便插:57:
尋晚先攞完乜柒~轉頭又有蛇眼~{:1_206:}
好多時都吾明 , 其實玩玩具啫 , 點解要攪到咁複雜 , 有愛就訂 , 無愛就skip , 成日見到個d話好彩 ...
dvddvdhk 發表於 12-6-2013 07:15 AM

不能同意更多……有得買自己喜歡的玩具已是一種福氣;懂得欣賞產品設計,享受玩樂過程更是一種智慧。{:2_264:}
美圖美圖~~~~~~~~~~~~~~師兄好快手, 我聽日先攞~~~~~~~~~~
Ching,靚相啊,多謝分享~:$
回復 24# dvddvdhk

我同師兄你對玩玩具的心態都非常接近, 我唔會理隻 figure 係唔係同劇照一樣, 最緊要係 QC 冇問題 !
我通常睇啱就買,自己愛就得,玩既係我,
最多到時有QC問題呻下