Toysdaily 玩具日報

查看: 3281|回復: 13

傷心加上傷心>.<

上星期入左隻gx36,今日開心地&#25886;出來玩...
點知發現架車上面明顯花左.....想&#25886;去換.
但又記得個老闆講過如買時沒看清楚之後發現有問題就冇得換........
買水貨是否真的無保障呢:?:?:?
人地有言在先都幾難換俾你啵…
又唔怪得人....人地點知不是客整花....

好無奈的情形:cool:
You should check before you buy! :(
深表同情:o試下&#25886;返去問下有冇得換

如果只係花左就算行貨睡記都未必肯換俾你
水貨真係好困難
但試下問個老細都好既
不如 post D 相出&#22175;睇&#21523;有幾嚴重!!?
買玩具遇上這情況............好無奈
算啦~有得玩咪得囉
原文章由 IchigoKurosaki 於 15-4-2007 07:17 PM 發表
You should check before you buy! :(

我有check架.但係要在夠光的地方先看到花
我買時第一盒打開發現車上白色邊位有脫落顏色.
個老闆話玩具邊有十全十美的,再開一盒比你簡.二選一喎~
所以第二盒冇check得咁仔細.
結果就......:sad:
算啦大大...
玩具同人生一樣...邊有十全十美呀:o
換就好難喇, 當戰紋啦
原文章由 合金人 於 15-4-2007 20:25 發表

我有check架.但係要在夠光的地方先看到花
我買時第一盒打開發現車上白色邊位有脫落顏色.
個老闆話玩具邊有十全十美的,再開一盒比你簡.二選一喎~
所以第二盒冇check得咁仔細.
結果就......:sad:

完來個個都check完一盒又一盒.....唔怪得佢e家出面都平左好多, 比我買時平左160......唔知係唔係自己要求唔高, 我check 一盒 only........如果唔係 broken or 少左件 , 有時都唔係咁好意思check 第二盒
原文章由 ckwan 於 15-4-2007 07:13 PM 發表
人地有言在先都幾難換俾你啵…

人地有言在先 真係難d :cool: