Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] SimonC' 的玩具日記~~2014年玩具房大改造-P.117 6月大更新

回復 105# tsubasacamille
已經PM左你喇!
回復  kahn111222

Kahn兄有興趣一齊?
michael838 發表於 20-6-2013 01:23 PM

有呀!!:shy:
回復 104# SimonC
時間尚早,睇下仲有邊個有興趣先{:1_220:}
回復 108# michael838
PM 埋你呀!
唉!, 心情好差呀!!!!!!!!!!!!啱啱收到個訊息比人投訴話我喺其他區不停灌水呃分呀! 話我不停講 "多謝分享:71:"喎!!!唉我都係支持下人唧!咁都咋型,,,,,,,我呃啲分黎做咩唧, 可以當錢用咩???:49::49:
晚安Simon師兄:35:
回復 111# hehemimi

晚安呀!hehemimi兄{:1_208:}
唉!, 心情好差呀!!!!!!!!!!!!啱啱收到個訊息比人投訴話我喺其他區不停灌水呃分呀! 話我不 ...
SimonC 發表於 20-6-2013 07:06 PM

西門兄,別介懷,問心唔係灌水的話,咪下次轉下字句lor,一係返來這裡吹吹水{:1_226:}
回復 113# kahn111222

好彩有你明白咋{:1_218:}
回復 110# SimonC simon兄唔好介意喇,小事黎啫{:1_208:}
另外動漫個到,等差唔多時間,捉多兩個師兄,再一齊去呀:71:
p.s我未有得用pm呀:56:
回復 115# michael838

係喎!等你!
回復 111# hehemimi

hehemimi兄換左個靚仔頭像喎{:1_220:}
回復  hehemimi

hehemimi兄換左個靚仔頭像喎
SimonC 發表於 21-6-2013 12:12 PM

好鍾意維珍航空既新廣告idea..尤其開香檳依幕令人遐思...哈哈..所以我借用左...
Good collection!
回復 119# ericmove

多謝參觀!!!!!:64: