Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 有無師兄訂左Enterbay“黑殺令”?

好似陣係係美國禁售,亞洲地區照常
回復 15# chungyuihing
我個人都希望葛 始終市場我唔希望都系超級英雄
回復 17# shawn.

其實真係俾啲超級英雄搞到悶
回復 13# Lok2103

師兄我都係,但呢幾日不停send mail去問都無回覆個一句!好鬼火滾!
連電話都打埋,同佢地講話退訂,門市話佢地唔知有關情況,話公司遲d會回覆。
但禮貌上收到mail施字訣都回覆下人lor....pk老細就有pk公司!甘都仲可以生存到現在!天無眼。
發誓以後哩間野就算出到乜野正品,神物都唔會再幫襯!!!
行過UA見到 display 個兩隻已經轉左 Not for sale ...
EB 話月內會公佈出唔出到...
本來好期待隻里安.... 真可惜 {:1_198:}
回復 19# 買買買

冷靜啲,其實佢地都好無奈,美國電影公司居然因為有人反對「黑奴玩具」而抽起版權,NECA中招,跟住話200美金玩具細路玩唔起又唔批美國發售。

EB成條生產線開左,分分鐘貨都已經起埋,可能搵緊位入,可能加句「亞洲地區限定」或者「成人限定」等走鬼位。

得就得唔得都冇法,雖然協商其間不便透露,其實至少都可以覆句「協商中,結果自當公報」

利申,我都分別於Facebook 微博問過都冇回覆,問過門市就都係等通知,唯獨嗰日見到阿標冇問佢
頭像被屏蔽
回復 21# chungyuihing

多謝師兄解答!thx!!
回復 22# Strawberrys

我使鬼你答嘴呀!唔知詳情就話人,無禮貌個個係你lor,我當然係有禮貌甘問人啦!
頭像被屏蔽
回復 25# Strawberrys

先撩者賤
咦, NECA個SET晨早出左喇啵....當時我在CTMA地庫見過實物....
莫非真係亞洲地區不受限制...??
7 月了.....
說好的~ 交待呢?
好希望佢地出到....
回復 25# Strawberrys

你點知人email果時有無禮貌?玩得12吋多數都係成年人,點解你講野ge水平成個小學生咁?定係家下小學生都玩得起12吋??
頭像被屏蔽