Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 香港人既十五機合體(多圖見諒,p.3機關相p.6up)

Ching 請問信鵝重有無得訂,幾魚!THX!
piyin 發表於 5-6-2013 09:45 PM

piyin兄,情報區有post提到,我開呢個post純為分享,希望你明白
我唔係度提供情報既原因,唔好意思~:64:
回復  chinam

放咗板落嚟, 咁十五機合體做腳掌時咪唔會跣嚟跣去, 係咪
你好 發表於 5-6-2013 11:58 PM

我試過又唔係喎,雖然有彈弓,但又去唔到鎖到唔郁既地步,反而架黃車仔,
個轆本身就吮住唔識郁,仲好,幫到手企穩d~:he:
順便拎埋喇! 你個大客仔
可變戰士 發表於 5-6-2013 08:41 PM

可惜孤仔唔識我呢…………
先講下腳拳車仔,車尾有按扭,按下可將車頂蓋扻起,再反轉時,就可以轉變成合體時所需要既形態,
呢度分享一 ...
chinam 發表於 5-6-2013 09:58 PM

你隻玉手又邊係粗鞋呢…………果然出了好多靚相………^^
可惜孤仔唔識我呢…………
ray文 發表於 6/6/2013 12:44 AM

但孤仔老細識你嘛:63::63::63:
chinam大真係好詳盡報導, 另我哋啲等運到嘅人仕加深認識. :64:
支持合金,支持15機!
好強的Chinam大, This is a very detail report!:71:
d相同埋posture都勁正, 支新鏡完全物有所值! 請教一下燈箱和backdrop的setting, 還有, 在哪裡入手呢?:64:

小生可能要等到下星期先攞到, 到時skip咗其他未開的玩具都影咗隻15機先!!!:$

想問下心口架藍色機係咪少左條紅邊?用左你張相
先講下腳拳車仔,車尾有按扭,按下可將車頂蓋扻起,再反轉時,就可以轉變成合體時所需要既形態,
呢度分享一 ...
chinam 發表於 5-6-2013 09:58 PM

有 detail 合體相 及 簡短說明 ... 即時要加精華 la ... :71:
其實仲有分別十五架機既特寫,但係會唔會太多相呀~ <= 唔會, 請繼續 ...
係呢, 會唔會有 d 位比較 弱, 變形合體時要多加注意 ?? thx :58:
狂四郎 發表於 6-6-2013 09:57 AM

係少左件件, 有相同情況請到代理補件

抱謙帶來不便. sorry
詳盡介紹, 謝謝.
呢隻&#22050;真係出得好好!
狂四郎 發表於 6-6-2013 09:57 AM

狂四郎兄,多謝先,其實我最初都唔知缺件架,出緊POST時,開發者character兄已用pm主動提醒我,仲叫我去換,呢個服務真係冇得彈冇得頂啊~
Chinam兄真係要讚,咁好服務。

另外恭喜此post受精,實致名歸!

(我都要加把勁):80: