Toysdaily 玩具日報

[其他] 1/5 的美女 。。蓮池沙雪 !!

呢隻 OE  連池砂雪一出官圖時已經覺得好正...又唔貴...即訂 !!!!但之後出完第一隻知道size係 1/5 有少少想唔要算...
點知有師兄出完實物圖又覺得幾靚就決定照買.....
實物到手真係覺得好正...樣...衫...關節都 good ~~
size 大左放出黎大大隻仲好 !!!!
如果師兄因為size 唔買真係可惜啦...
唔講甘多...去相....enjoy @@

* 玩完真係覺得好過我兩隻 HT Black Widow and Baby Doll ~

My toys blog : www.xanga.com/montin522

Thx for watching  ^^

再改善關節,不要學play arts咁就好...........:55:
除此之外就好正~~:$
再改善關節,不要學play arts咁就好...........
除此之外就好正~~
小小玩具迷 發表於 3-6-2013 10:34 PM

關節我覺得算ok ...^^
可惜不是 1:6 ................{:1_238:}
可惜不是 1:6 ................
E神 發表於 4-6-2013 01:39 AM

1:4 都開始多人玩啦。。。試下 1:5 law ..hehe
覺得正俾個 like la ^^