Toysdaily 玩具日報

查看: 10974|回復: 21

[玩具攝影] 永遠的銀河歌姬 - 林明美 : 愛,還記得嗎?

林明美 , 自2012年8月舉行左告別地球演唱會 , 9月隨人類歷史上第一次超長距離
移民船隊Megaroad-1出航離開地球了。:79:
即使她去到宇宙盡頭都永遠係我心中既女神!!
而為左解我相思之苦終於等到佢既景品~~
著上女王服既女神就如同雅典娜著上神聖衣一樣更加強大~~
不說了去圖吧:$

今次以景品黎講我覺得不錯了,不論明美既面尚都幾忠於動畫,女王服既質感亦好好
暫時三款之中係佢出得最好,係fans一定要入:handshake:

最後.......I Don't Want To Miss A Thing:love:

謝謝欣賞:64:
:handshake:幾銀?
林明美始終都係塞友心目中既女神:71:
Lovely~~~~~~~~~~~ No matter I rare to collect gal figure, I still collect this Crossover Series! :)
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
美圖!!!!!!:^
回復  弄內洋太

壹魚6草入
超港人 發表於 3-6-2013 01:35 PM

師兄可否pm邊度入嗎?之前見兩魚中即刻急停冇入到…
師兄可否pm邊度入嗎?之前見兩魚中即刻急停冇入到…
redcat2733 發表於 3-6-2013 05:16 PM

me too... please pm X2...
thanks a lot~
炒到咁貴,似乎我同呢隻景品都係冇緣 :26:
個咀無油lipstick.....怪怪咁,but photo is good !!!
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
回復  zero

我星期六返屋企响元X蒸粉見1紅6即入!
Ching可碰下運氣吧!
超港人 發表於 4-6-2013 10:19 AM

唔該哂師兄!:77:
回復  zero

我星期六返屋企响元X蒸粉見1紅6即入!
Ching可碰下運氣吧!
超港人 發表於 4-6-2013 10:19 AM

thx c hing...
蒸粉唔見有...但都買左, 貴幾草~