Toysdaily 玩具日報

查看: 14502|回復: 28

[個人收藏] 罕有始源勇者王『電鍍版』

罕有電鍍版始源勇者王

花了2個晚上, 終於完成了 !

由於電鍍過的關係, 有D位會好緊, 有D仲要削薄, 有D甚至俾我切左, 補膠水來固定 (但緊又好過鬆既~~)

而家就分享俾大家睇睇啦

自己鍍?
鍍的錢可能貴過模型本身{:1_224:}

強~~~~~~~~~:71:
自己鍍?:71:

您的帖子長度不符合要求。
樓主是找朋友響廠到攪? 自己應該好難做到,
如果自己可以做到, 我都想你教下小弟.......:77:
師兄
我係第二度論壇問過你, 但你可能太忙唔記得答我
請問師兄係邊度入手?可PM 小弟嗎?
THANKS
我都好想知呀?!究竟係自己出去搞定真有特別版??
好正喎:handshake::handshake::handshake::handshake:
自己鍍?
:50:.........
多謝大家的關注, 相信大家都知道, 自己鍍既可能性係不大, 當然係買回來的
自己鍍?
鍍的錢可能貴過模型本身

強~~~~~~~~~
simpsons 發表於 3-6-2013 01:26 AM

應該不用, 由於佢係BB, 件唔多, 我買入既價錢, 都未至於 double
回復 1# fi_land_mon

請問師兄喺邊度買ga? Pls pm me, thx!
樓主搞到好神秘,其實在現X點見過有電鍍版賣。
回復 11# apollovin

不知是否權限問題, 我PM不到您
樓主搞到好神秘,其實在現X點見過有電鍍版賣。
Kolzz 發表於 7-6-2013 09:16 AM

Ching, 我只是分享自己的作品, 又沒有不回答的問題, 哪兒的『搞到好神秘』呢? 如果我令你產生錯覺, 或我回答得不夠清晰, 那不好意思, 我會注意一下的了. 或者你又什麼想了解, 我盡量回答你

"其實在現X點見過有電鍍版賣" 請問在哪兒有賣? 我想比比價錢, 看我入手的價格, 有冇比市場上的貴
唔錯~幾型!  :71: