Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 小弟的少少珍藏(6月7日updated)

玩水草缸?有錢人窩 {:1_220:}
回復 16# jinroh

平有平玩,貴有貴玩啦!
平嘢嚟啫,平嘢嚟啫{:1_240:}
頭像被屏蔽
師兄咁樣擺, 啲人偶會受潮喎.{:1_236:}
回復 19# 天馬流星拳

唔怕掛:80:
而家我間房好似火爐咁,而啲木板都唔見有毛.....
我冇其他位啦....:26:
師兄,潮濕乃人偶大敵,小心小心。
回復 21# catcat

明白,明白:67:
我會留意住,同快啲搵個靚位比佢哋啦{:1_237:}
回復 14# qiy

貴精不貴多   :71:
想請教咁多位師兄,有冇方法可以解決潮濕問題呢:help:
如果冇其他位的話...:unhappy::unhappy:
頭像被屏蔽
Above the fish tank? {:1_206:}
The moisture may contribute the potential joint "fracture"
由於Mark7已經取貨:shiny:
等我更新一下我啲收藏先{:1_223:}
首先當然係MARK7啦

我家老虎居然話,鍾意呢個喎...:58:

嚟張MARK7+MARK4合照先:78:

而呢隻係比某師兄所毒的,TD真係好多魔鬼呀...:55:

不過呢隻玩起上嚟真係好玩,啲關節剛剛好。唔太鬆OR緊。

咆哮?????:@

扮下MJ都得:x

多謝收睇小弟劣圖:64:
我會盡快同佢咃搬屋啦...{:1_206:}
Thx sharing and hope your display cabinet will be full soon~~~~~~~~ {:1_208:}
師兄咁樣擺, 啲人偶會受潮喎.
天馬流星拳 發表於 3-6-2013 09:26 PM

師兄!  乜擺係魚缸隔離會受潮架咩?我啲1�4都係擺魚缸左右位咋,因各得型無計
回復 28# Douglas.M.Saint

而家已經爆爆地啦...
嚟緊仲有貓女、BOBA FETT、黑武士同埋愛國者:@
等入屋...可能要搵間大屋比佢哋啦{:1_206:}{:1_207:}