Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: mtdemon

[個人收藏] Robot 魂 Strike Gundam 4式

我想問下重炮單獨個座係邊度買架?
回復 15# lemoon

聖約高達,9月出,冇記錯既話,好似同自由,正義,天意係同系機,應該另外仲有一部⋯
回復 17# mtdemon

其實就咁聽d名都幾有意思,自由,正義,天意,命運,傳說,混沌,深淵,聖約...等:44:,如果真係要出玩具真係有排出,我諗SEED所有系列作品(SEED其他系列DESTINY/ASTRAY/DESTINY ASTRAY/MSV/STARGAZER)係出最多唔同款GUNDAM機體:!,而且以前打街機都玩過SEED+SEED DESTINY:^,咁你有冇買R魂SEED DESTINY果兩部,有既拎埋出嚟影可以回味一番!{:1_203:}
回復 18# mana1985

命運同sf都有入,但命運真係5靚,點影出黎都係5靚,所以我冇放出黎,因為未有位擺所以sf我未拆光翼,索性5影住⋯
我fb:marvin tam ,歡迎參觀⋯
初時以為是同一隻換裝, 原來是幾隻'影分身', 太強大了~~
回復 19# mtdemon

其實R魂果d玩具你真係唔好對佢太高要求,本身就d玩具就膠膠地,所以都係拎嚟粗玩就算!{:1_228:}而且命運高達係早期產品,同隻突擊自由高達一樣!{:1_214:}
回復 21# mana1985

有名比你叫:膠魂,梗膠la
回復 22# b855506

要玩就要接受現實,但我玩得好開心!:38: