Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 東映限定黄金色最初青铜一辉 (已加官方图)

佢肯出我肯買~
ray文 發表於 2/6/2013 06:06 PM

咁出108隻聖鬥士全限定囉! :36:
咁出108隻聖鬥士全限定囉!
可變戰士 發表於 2-6-2013 09:21 PM

無所謂.......... 可能仲好呀, 唔洗去搶訂.............冇人爭~{:1_219:}
無所謂.......... 可能仲好呀, 唔洗去搶訂.............冇人爭~
ray文 發表於 2/6/2013 10:47 PM

你使嘜去搶啫! 你公司員工幾萬人, 求其叫啲o靚幫你買咪得囉! :p
你使嘜去搶啫! 你公司員工幾萬人, 求其叫啲o靚幫你買咪得囉!
可變戰士 發表於 2-6-2013 11:03 PM

係就好喇, 你又唔幫我訂.............{:1_237:}
係就好喇, 你又唔幫我訂.............
ray文 發表於 2/6/2013 11:11 PM

我哩啲小職員邊埋到你身吖{:2_326:}
我哩啲小職員邊埋到你身吖
可變戰士 發表於 2-6-2013 11:12 PM

講吓好喇.............{:1_209:}
講吓好喇.............
ray文 發表於 2/6/2013 11:29 PM

講事實又唔信:26:
厄水之作~~~~~~~~~~~~~~~~~
你都一齊架啦~
ray文 發表於 2-6-2013 06:07 PM

今朝起身上网见到日网开订即刻订左,同一时间收到Email话只黄金仙女瞬寄出,两兄弟真系合作无间:34:.  都见到只10周年神衣天马开订不过就订爆左. 估唔到E只都有人挣, 间店仲话一人限订一只....Macross F 菜机咁癫订几只都冇问题估唔到E只就:help:
今朝起身上网见到日网开订即刻订左,同一时间收到Email话只&# ...
wingsiu 發表於 3-6-2013 10:08 PM

係呀舊青銅黃金仲差一輝就完喇...............:)
真係估唔到10週年版神聖衣都咁勁wor..........HK反應反而一般咋..........係女神就好快訂爆~{:1_236:}
係呀舊青銅黃金仲差一輝就完喇...............
真係估唔到10週年版神聖衣都咁勁wor..........HK反應 ...
ray文 發表於 3-6-2013 10:41 PM

有样野好奇怪, 点解日本D网店都系出左只天马预订, 香港D铺就可以成套预订, 成几个月会有好多变数, 个价唔会变? 日元唔会有波动? D货源一定够派架啦?
等佢齊人TOO{:1_208:}
有样野好奇怪, 点解日本D网店都系出左只天马预订, 香港D铺 ...
wingsiu 發表於 3-6-2013 11:08 PM

冇架, 做得預訂實有變數..........不過d舖都預咗...........而且唔算咩限定, 相信貨源應不是問題......:78:
有样野好奇怪, 点解日本D网店都系出左只天马预订, 香港D铺 ...
wingsiu 發表於 3-6-2013 11:08 PM

其實香港鋪頭多數行貨...
所以唔會因為日元升跌而影響價錢...
大鋪仲可以一早同代理傾好晒價錢...
唔係點會開訂畀人訂爆...
到時冇貨派就真係hihi...
終於收到訊息可以拎貨喇.........:43: