Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] (價錢貼)無責任Play art 貼圖區

回復  Garycharm

係呀,
呢隻好野黎! 我無記錯呢個版本既BATMAN好似只係出過呢隻.
leawong 發表於 31-5-2013 04:13 PM

麻麻地啦,真係剩係買個樣,
活動性唔多好.....應該話,因為身型太腫,
D 動作就算擺到,都擺得唔好睇。

反而隻羅賓幾靚。

回復 42# Douglas.M.Saint

小島: 邊個學我!
回復  Douglas.M.Saint

jinity 發表於 31-5-2013 04:28 PM

好o野!完來真係得!

{:1_236:} {:1_236:} {:1_236:}
回復 35# Garycharm

聽聞出哂JL七子,唔知堅正流,但唔明點解有bargirl

jinity 發表於 31-5-2013 04:28 PM

好得呀~~~~~~~~~~ :D
借問聲,係gary兄個post中出有無問題架?
catcat 發表於 3-6-2013 04:11 PM

歡迎!歡迎!:43::43::43:
硬係覺得魔魔會後悔...

係佢反口前出左先~~~:43:

~形 ∵ 體 ∴動∵ 作~ 第二輯 PlayARTS改 Joker

上次玩同樣pose已經係上年年尾的事了(HT JOKER 2.0 http://toysdaily.com/discuz/thread-199868-1-1.html),今次把玩Play arts改仍然想以此測試一下呢款joker的可動能力。

結論是,性價比不高。

同樣size的NECA玩偶上色質素差不多,但價錢平五成以上。而且NECA看似更襟玩。

PLAYARTS的這隻JOKER優勢相信只有可動及外型比例兩方面。可動某程度上甚至比HOTTOYS 12"好。而比例就漫畫化了(雖然是電影角色...),九頭身加上師氣的造型,遠望實在係有型有款。

不過優點只此而已,太貴(再加炒價)是致命傷。而且上色一般,眼部死黑一片,不見眼白。頭雕黑色溶妝位易掉漆,上色QC亦一般。加上西裝造型用軟膠出,肩位怪是一定的了。最唔慣係手型唔夠用,玩慣HT十幾款手型,轉玩大膠真係樣樣唔慣...

咁多缺點又買?無計,小弟係JOKER控,有款咁型的TDK版JOKER出左,點都要入一盒玩下嘅。

去相!

各位師兄,請請~

回復 2# Garycharm
大大被偷桃(圖)了:
http://hk.f1.page.auctions.yahoo ... 983936?actsrch=srp3
Add 1 more for support!

Dead Space 3 - Issac Clarke

回復  Garycharm
大大被偷桃(圖)了:
kevchan1103 發表於 4-6-2013 11:11 AM

No matter it is useless, I report to Yahoo already.

感謝您的意見,您的意見對維持安全的拍賣環境非常重要
我們將會依據禁止刊登商品與違規刊登行為做適當的處理。

如果我們發現有人利用這個工具不當檢舉時,我們會將他的帳號停權。

更多關於 檢舉拍賣商品
我對俾人偷圖就唔係太介意,
佢唔好偷我桃就得喇~~~~~~~~~~~~~{:1_222:}

硬係覺得魔魔會後悔...

係佢反口前出左先~~~

~形 ∵ 體 ∴動∵ 作~ 第二輯 PlayARTS改 Joker

...
catcat 發表於 3-6-2013 04:45 PM

中出得我好舒服,貓貓好波!!!

{:1_196:}
回復 55# Douglas.M.Saint

德哥隻dead space你有無出報告? 好正 {:2_286:}

德哥隻dead space你有無出報告? 好正
Assassin 發表於 4-6-2013 07:56 PM

No time to do it........... Sorry................ :sad: