Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 9月 SHF 幪面超人 Abyss (官圖P3)

我諗笨大魂限標準大致上係劇場版魂限,TV通販,龍牙點都一定賣多過E隻....:oh:
我諗笨大魂限標準大致上係劇場版魂限,TV通販,龍牙點都一定賣多過E隻....
TsChoi 發表於 31-5-2013 02:34 PM

犀牛和蟹都是TV的
我諗笨大魂限標準大致上係劇場版魂限,TV通販,龍牙點都一定賣多過E隻....
TsChoi 發表於 31-5-2013 02:34 PM

甲鬥王金銀銅是劇場版的~~~:34:
餘下未出的都魂限,可能佢唔想咁多所以用一隻未出過的來搏下
甲鬥王金銀銅是劇場版的~~~
pein 發表於 31-5-2013 02:47 PM

果時未有魂shop的:44:呢三隻出左後魂shop就成立,一班異魔神即時:44:
果時未有魂shop的呢三隻出左後魂shop就成立,一班異魔神即時
yugi 發表於 31-5-2013 02:50 PM

魂shop誕生嘅罪魁禍首~~~~~:DD
果時未有魂shop的呢三隻出左後魂shop就成立,一班異魔神即時
yugi 發表於 31-5-2013 02:50 PM

555的卒仔RIDER, AGITO的G4出時都是有魂SHOP的, 基本上是否魂SHOP冇準則, 相信BANDAI覺得會多人買就出大貨, 覺得冇乜人買就魂SHOP
555的卒仔RIDER, AGITO的G4出時都是有魂SHOP的, 基本上是否魂SHOP冇準則, 相信BANDAI覺得會多人買 ...
redfish 發表於 31-5-2013 02:59 PM

w女婿呢d商品化希望頭三名都魂shop,所以我都覺無準則:x
完全pass得
但好奇想知高度會跟返decade定龍騎系列:34:
回復 17# redfish
wizard大半條LINE都魂SHOP添:34:
回復  redfish
wizard大半條LINE都魂SHOP添
TsChoi 發表於 31-5-2013 03:47 PM

事實上3件SHF WIZARD產品, 全部都插水, 當初BANDAI就應該連兩件主色和電單車都魂SHOP埋
事實上3件SHF WIZARD產品, 全部都插水, 當初BANDAI就應該連兩件主色和電單車都魂SHOP埋
redfish 發表於 31-5-2013 04:06 PM

全部出到大頭又真係見到都唔開胃:44:
回復 21# grds

唔係魂限實在太好,又多個拍攝專用被揍角色,而且睇落都幾靚。
好似同龍騎系列唔多襯...