Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] RoboCop: 1/6th scale RoboCop Collectible Figure

{:1_200:} hottoys !!!!真係比你玩死  , 你唔係咁對我地D vip 麻 {:1_201:}
回復 299# chungyuihing

我估計應該再會有交代∼∼
回復 313# mushroom
突然殺出有頭版,諗一諗先。
今次若果會訂應該為張登
感谢各位粉丝对我们刚推出的铁甲威龙系列的支持。相信各位都很想看到头盔脱下后的铁甲威龙珍藏人偶,所以今天跟大家分享我们的制作总监及首席涂装师J.C.Hong先生在他的博客分享了另一款铁甲威龙的两张制作中照片,请大家密切留意!
感谢各位粉丝对我们刚推出的铁甲威龙系列的支持。相信各位都很 ...
7仔 發表於 1-6-2013 02:49 PM

即係呢輯無?????????
會唔會係出1�4至真吖
收到CONFIRM 信... 唉咁訂唔訂好呀... :cool:
回復 323# hkman123hi
me too ... omg !!
會唔會係出1�4至真吖
rention929 發表於 1-6-2013 02:55 PM

1:4 版權唔係去左EB咩?
如果出二隻我等EB個隻一雞二味好過:67:
如果出二隻我等EB個隻一雞二味好過
Wing012002 發表於 1-6-2013 03:09 PM

但係無椅…………………………

佢腦無………………………野呀?!
根木早有預謀,個頭一日就雕好?係就唔使咁多delay啦!
尋日先訂,今日又話出多隻version,
不如聽日version3,後日version4啦…………
slogan 幫你度埋:星期一到星期七,version1到version7,唔買無屎忽
會唔會係出1�4至真吖
rention929 發表於 1-6-2013 02:55 PM

個張相手攞個頭點睇都唔似1:4啦:54:
會唔會係出1�4至真吖

就咁睇佢隻手同個頭雕比例應該係1比6