Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 真ゲッターロボ 真.三一(不斷更新中...)

我只能說,“錯失太易,愛得太遲”
神級只在一時,這公司必定會再版,後追唔好儍。
識都係要食炒.

高追啦.
高機動型黑百合 發表於 31-5-2013 01:08 PM

點都會打個折掛.............:34:
超型!!!同我無緣........
回復 11# jk5

我同師兄一樣,呢隻係本人至今為止最高的一隻炒嘢:72:

神級只在一時,這公司必定會再版,後追唔好儍。
lukyuet 發表於 31-5-2013 01:26 PM

再出都一定改色,唔係原作色跟本冇咁正。
回復  jk5

我同師兄一樣,呢隻係本人至今為止最高的一隻炒嘢
hmsam76 發表於 31-5-2013 04:03 PM

當年 (都係2011年啫 ;-)
真係行渾全港九,格晒所有炒價...

又要 "海關" 批呢件大貨...
(咁大盒一定 渡運唔到 ;-)

但,久唔久攞返出來 "供奉",都幾開心!

JK

P.S. 不過呢間廠都用晒 佐藤老師 D "設計圖",我估新三一之後,應該玩REPAINT呢隻!

真•三一記事簿 (對不起,我没有權限發表URL連接,但都希望同大家分享)
ttp://space.uwants.com/index.php?uid-1659955-action-viewspace-itemid-430220
當初因為爛翼問題無入,宜家等緊佢REPAINT(最好唔好改色喇){:1_203:}
當年 (都係2011年啫 ;-)
真係行渾全港九,格晒所有炒價...

又要 "海關" 批呢件大貨...
(咁 ...
jk5 發表於 31-5-2013 04:27 PM

我記得當時同我"老細"一齊攞貨,當佢知道個價錢時打左個突!!!
我發覺長時間display一定要用stand否則會一字馬,但個stand根本係好難先整到,三號個頭衰硬。
回復 11# jk5

師兄,你隻三一,幾對手既黑線有無化哂?
回復 15# lukyuet

三一:.........等下啦咁多位...
回復 26# jeffreyng
我問朋友借黎影...無乜留意
點都會打個折掛.............
ray文 發表於 31-5-2013 03:03 PM

等repaint:he:
一字馬?唔會呀?