Toysdaily 玩具日報

查看: 5884|回復: 22

[玩具攝影] Pacific Rim 小改動 (強國機改加美國機改)

今日在公司加班整強國機{:1_197:} {:1_228:}

小弟嗰隻前小手個balljoin比膠水整死左,要用刀一點一點分返開:72:

當然又要在上臂加返個較啦!點知一切開.........{:1_236:} :Q .....通心kee......

得高人指點,用熱容膠注入空位

安樂曬{:1_228:} {:1_238:}

HAHAHA, 記得幫我整多隻, 如果我可以平入的話
:71:勁呀!
雖然話少改動,但隻野當堂生猛曬,
鎖頸動作都做到了,與怪獸大戰無難度了~~:)

拜服!

可有解說公開,小弟也在這方面苦思中。
回復 2# gumng

無問題,公司有工具
回復 3# 大ken

係呀,我只係加左兩個較同切左少少甲,但已經好左好多,,今日睇吓整吾整到把劍先
回復 4# 無明:

我在上臂到
    肩位中切開加左支柱,重在臂位同肩位的甲切左少少
勁 改到同movie一樣,可以大力揮拳。
謝謝啟發!

thank you!!
回復 6# mkyfk

請問支柱用咩材料?小改效果已經好好。。。。
回復  gumng

無問題,公司有工具
mkyfk 發表於 30-5-2013 07:33 AM

今天入了,等你出教學,快快改埋中國機啦
回復 10# Called_Wind

其實膠柱好啲,不過我拿起手只有不銹鋼支,所以用住先:shy:
回復 9# 無明:

客氣! 我今日重整左中國機,比啲意見:shy:
回復 8# avengers2012
客氣! 我今日重整左中國機,比啲意見:shy:

高人?? 有無三,四層樓咁高先?????:36:

本來今日覺得好好彩, 用正常價買了兩款機械人, 點知開盒玩過後, 失望到爆.......{:1_217:}

機本上主角機唔改係唔知買來做咩?? 唔通真係淨玩對腳可以玩幾日?? 出拳姿勢都擺唔到, 點打怪獸??:49:

仲要比我有幸見到有玩具店, 竟然將一SET售價推上新高, 真係成4-5層樓咁高.....心諗?? 無玩啦老細......{:1_222:}

玩過10分鐘後, 即刻將呢對 "超級機械人"收咗落櫃通底, 老友如果有機會見到面, 真係唔該你幫我搞搞呢對 "超級機械人":sad:   

如各位唔識改玩具, 真係唔好買.....早知買ALAIN 好過.......唉.......:26: