Toysdaily 玩具日報

[詢問] ironman MK7 的90度手掌可用於MK4/MK6?

請問ironman MK7 的90度手掌可用於MK4/MK6?
有無朋友知道??
90度手掌就算可用於MK4/MK6身上
但MK4/MK6的手背甲可以屈曲到90度嗎??{:1_222:}
其實你自己試下咪知囉如果你有4同6
咁都要問?
Mark4 & 6都唔得,手背甲屈唔到上去,
Mark5就可以,尋晚試過,效果幾好.....:71:
我無MK7, 想買對手連甲,但我唔知個手甲可唔可以拆出黎共用, 我知手甲屈唔到,所以MK7有多對手甲係90度.
我無MK7, 想買對手連甲,但我唔知個手甲可唔可以拆出黎共用, 我知手甲屈唔到,所以MK7有多對手甲係90度.
wai1108 發表於 29-5-2013 03:10 PM

但MK7對手甲同MK4/6是不同的{:1_222:}
而且拆除MK4/6的手甲好像也不易呢:60:
你地90度手有冇透光呢?我果隻有D~
拆MK4手甲好易,無黏實的, 我只係驚MK7手甲套唔到MK4手甲位
拆MK4手甲好易,無黏實的, 我只係驚MK7手甲套唔到MK4手甲位
wai1108 發表於 29-5-2013 03:34 PM

可唔可以影下拆左個構造係點??:@
都想試下:77: