Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Play Arts改 貓 丑 兩隻到左貨

回復 30# mugfei

尋晚問過 貓女有 小丑冇現貨
現貨比訂的還要平???被搵苯了!
頭像被屏蔽
回復  精品肥仔
阿肥哥,見到你回覆即刻打比你地,
報價留電話話放工黎,到左見現價又加幾條,當場決定吾 ...
ckitckit 發表於 29-5-2013 08:19 PM

件事係點? 大大既通話內容可以講多一點嗎?
係米青口口口電話中明確表明留一隻俾大大? 有冇電話中明確表明以幾錢交易?
留電話既俾米青口口口既作用共識係乜? 有任何改動通知?
定係單純用作身份確認?
利申, 小弟有幫襯過米青口口口一次半次, 唔係常客,
有興趣知多一啲佢既留貨服務, 因為唔多玩具舖可以口頭留電話 Hold 現貨。
我幫襯CD warehouse 有試過留電話 Hold 貨, 好似肯幫我 hold 一兩日~

just got them from MK tonight , 現貨 $!)x) a pair
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
回復 33# ckitckit

唔好意思而家先得閒睇咁夜覆你打攪曬,大大係咪今日去過元朗分店個位客人?係的話我明天什麼時間方便聯絡你?我想親自同你交代事件。
請問有冇大大知道一樓有冇貓女賣, 咩價位左右?
頭像被屏蔽
回復 37# ckitckit

琴日去買左盒貓女, 睇過D 貨都完全無問題, 仲比想像中好,  估計係貓女出貨量比joker 多掛,
而joker 真係唔知去邊度買現貨, 無咁多時間行街, 有見500 樓下既師兄麻煩pm  我, thanks!
琴日精品灣仔鋪個哥仔同我講都話JOKER係5魚有找, 佢仲叫我今日差唔多時間再去, 我仲諗住今日去.... 精品肥仔哥可唔可以覆一覆我呀..:77:
有冇留電話作實呢請問,冇的話我不能保證有貨同價錢。
呢度始終係大家討論玩具既地方,雖然我偶然會係度做下CD-Rom,但係係度處理客戶問題好似唔係好啱規矩,各位大大如果有咩查詢都係係返我地FB留言或者致電查詢啦,謝謝!
有冇留電話作實呢請問,冇的話我不能保證有貨同價錢。
精品肥仔 發表於 30-5-2013 01:48 PM

你好, 可以問價嗎?
可否 PM 小弟貴店貓女價錢~ Thanks a lot~