Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: mikepanda97

[ENTERBAY] Enterbay 1/4T800戰損版出事了

回復 14# how_1001

會,尤其係長放盒內,熱住焗住都會出事
真的不解, 何解EB經過咁多年 D衫仲會色移, 我響街舖入D衫都沒這問題. {:2_288:}
[img][/img]
[img][/img]
相片不太明顯,實物頸上圍了一個黑圈........
唔該哂FIVESO,但可惜相片唔明顯....
不過之前師兄都講得啱,著住褸嗻哂睇唔到
回復  how_1001

會,尤其係長放盒內,熱住焗住都會出事
chungyuihing 發表於 27-5-2013 07:50 PM

唔系抽水,我的DX10都出事,都是颈黑了一圈,嗱嗱淋除咗落来,哩个都惊惊
其實HT d衫都有色移,唔知係body問題,還是衫問題
咁大鑊!!!:no:
即刻睇睇自己那隻先
其實黑色或深色衫出現呢個情況好正常,尤其焗住,如果加上潮濕,出現的機會高很多,你家中黑色的衫都會的啊,放埋一齊的淺色衫一定乃野的
我個隻岀乃咗嘢呀!有咩方法補救返個body呀!各位師兄!:help:
公平D~ 唔只EB, HT DX 10一樣染色, 佢夠係真皮,
而家一頸老泥積黑蚊蚊~!
HT舊版彷皮反而冇事~

如果真係介意染色, 新買返黎個陣可以用保鮮紙包住FIGURE BODY先再著衫,
我有部份FIGURE係咁樣做...
好在check左隻DX10條頸未出事,香港呢啲天氣真係要keep住抽濕……
enterbay出名QC~(好)
x10000000000000000000000000000:blame::blame:
Eb麥迪文套西裝外套,同小弟隻noland素體自組肌肉佬放得太近,色移左落個ht body度,肉赤赤.....:sad: