Toysdaily 玩具日報

查看: 6662|回復: 16

TDKR Cat woman 重要等幾耐呀~

TDKR Cat woman 重要等幾耐呀~ :67:

好似冇曬影咁...........
我都想知...........  我得呢一張單
下個月.......................啩
我都想知.........我都等待中:handshake:
我都係得返最後呢張單,就清晒:* 以後都唔排隊唔預訂,有現貨先買,有就玩冇就算{:1_216:}

摄于东京旗舰店
我都係得返最後呢張單,就清晒 以後都唔排隊唔預訂,有現貨先買,有就玩冇就算
dj夫 發表於 27-5-2013 11:20 AM

我就睇情況...如果出企鵝同米雪菲花版貓女可能入
其他就忍者大師同局長...不過都等冇乜人先訂
其實除眼鏡樣係唔係未曾露過面?
回復 8# chankb

可能由頭到尾都只係SALES吹水氹人落疊....
利申: 小弟都有訂貓女
其實除眼鏡樣係唔係未曾露過面?
chankb 發表於 27-5-2013 11:55 AM

訂果時已經冇期望過..就算到左貨有得露面都唔敢想佢個様有咩作爲
回復  chankb

可能由頭到尾都只係SALES吹水氹人落疊....
利申: 小弟都有訂貓女
etsc4344 發表於 27-5-2013 12:02 PM

我心態一樣
我都最後呢張單,清晒之後都唔排隊唔預訂:67:
真係唔知等到幾時...{:1_206:}
上星期六去攞7仔果陣時順口問埋個掃把隻 catwoman 幾時派貨,個掃把同我講話下個月派喎.......
HOT TOYS張COMING SOON圖都有貓女吖,夠蜘蛛俠慘?一個月DELAY一個月,影都冇埋