Toysdaily 玩具日報

[詢問] 素體問題 TTM 21定22呢?

細路第一次學人玩自組,想問HOTTOYS的TTM21同22一般會用係咩頭身上?例如TONY,隊長等,會用邊個FIT D呢?

謝~
回復 1# cigar1981

如果用22應該太瘦了,用21會好FIT
回復 1# cigar1981

我各人覺得玩自組其實係可以嘗試去自由發揮, 我自己就乜都試一餐.

TTM22係SILM FIT
TTM21係REGULAR
多謝大家意見,買了21,而家等M7個頭了~

而家先知,自組由零開始,原來都要差不多至少700-800一個~~
多謝大家意見,買了21,而家等M7個頭了~

而家先知,自組由零開始,原來都要差不多至少700-800一個~~
cigar1981 發表於 30-5-2013 01:43 PM

我都係ttm21配MK7頭..但唔改頸joint位,呢度d師兄話會頸短,到時砌晒上身先知囉
我就加埋西裝500幾蚊到,粗玩:36:
回復 6# SIUDRAGON

我買左AVENGER套衫比佢~
樓主, 砌好記得post上TD分享吓!

小弟都㨂緊body, 心大心細中...
ching, 新手一問Dx 11 and Dx 12 頭用什麼 body 好 ?  
謝謝 !