Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 美麗嘅錯誤, 老西優化版 - Agent Phil 補完計畫

話說早前念住為自己custom figure着靚衫, 所以找Kato大師賣其珍品襯衫一件給小弟,但好可惜嘅係後來發現頭雕sizemuscle body喺scale上不什美觀....所以最後只好暫時把襯衫收藏待再作自組用...

時間過得好快, 當玩Agent Phil, 己發覺其襯衫唔太靚:unhappy: .... 於是昨天膽粗粗換上大師美品, 變成優化老西一套{:1_208:}.....

要靚, 就首先付合要求:73: , muscle body 加改手臂, 小弟選擇了""呢個方法.....

睇番件衫D cutting同車功...只可講....痴線架:80: , 真心佩服大師:handshake: ....好喇, 唔咁多口水,去片
{:1_219:}

最後Agent Phil冇機會着番呢套西裝...被咗其他人老劫了:p.....

呢件恤衫真係靚到不得了.
靚恤:71:,睇到都覺得滑呀!
Kato真係正,不過好貴:no:
HT 果件真係拉圾.
好物!:71:

不過成本堅高呀,一對原裝ht手臂,大半件agent phil,重有件kato shirt....

師兄實乃大愛有錢人也。:$
多謝各大大欣賞及支持, 相信喜歡figure既師兄都會想美化自己的人偶.
Kato真係正,不過好貴
想問咁買要幾錢? 我有個DX12 BATMAN想組個身+西裝比佢
想問咁買要幾錢? 我有個DX12 BATMAN想組個身+西裝比佢
kit777 發表於 17-12-2013 01:57 PM

無記錯件裇衫一千樓下。agent phil原價一千,額外素體又三百。

不過呢套西裝係窮公務員/保鑣身份著,bruce wayne著上身有點降格的味道啊。