Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 懷舊熱玩 (2) POWER LOADER

都係時候執返隻POWER LOADER
HT快手出埋QUEEN吧,等左好耐了!

都係時候執返隻POWER LOADER
HT快手出埋QUEEN吧,等左好耐了!
qqb 發表於 26-5-2013 12:55 PM

唔知HT日後會唔會翻出alien系列? 改良返啲joint位:78:
同埋呢隻power loader其實幾膠, 希望日後翻出時會有少量金屬件, 咁就啡Lee骨喇:43:
Power Loader is awesome, if only they do an update version of Sigourney Weaver...
懷舊熱玩 .....  I love this title !!!!  Let me try to shoot some of mine later too :D
:71:好懷舊....我隻仲係盒....:x
實在巨形,玩完入盒回倉
回復 2# toms110

表面感覺也不算好膠~只要處理一下舊化效果也不錯!
電池咁多年未換過都好光!

反而軟膠喉管接口老化~~要大修了!
HT呢隻出2.0的話真係要加金屬PART及個女駕駛員唔該做似D!!!
希望會出 2.0 ~~~~~~~~~~~~~~~

同師兄一樣等左好耐,最近睇某個論壇訪howard話都鐘有意出queen,希望唔系講講下。

真系想快點完夢。:D